твърдо "за".без много да се опитвам да фолософствам и да изпадам в задълбочени размишления,това е моето мнение.само това ще кажа-неможе на изнасилвач на 5-годишни деца да се дава втори шанс и да се превъзпитава.на изродщината трябва да се отвръща с бруталност(око за око.......).много сме далеч от фолософията на някои народи.за системата в законодателството и прокоратурата няма да коментирам,всички знаем колко струва.............разбира се всеки случай е различен сам по себе си и винаги има изключения.............
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смъртна присъда - за или против!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеДо някъде звучи интересно и сякаш търпи идейно развитиеLast edited by old alfist; d.m.y г., 01:20.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениетвърдо "за".без много да се опитвам да фолософствам и да изпадам в задълбочени размишления,това е моето мнение.само това ще кажа-неможе на изнасилвач на 5-годишни деца да се дава втори шанс и да се превъзпитава.на изродщината трябва да се отвръща с бруталност(око за око.......).много сме далеч от фолософията на някои народи.за системата в законодателството и прокоратурата няма да коментирам,всички знаем колко струва.............разбира се всеки случай е различен сам по себе си и винаги има изключения.............
Другите, феновете на членоделното право (рязането на ръце), знаете ли кой, кога и защо вкарва тези правила? Какъв е ефекта от въвеждането им?
Смятам за по-ценно сами да прочетете тази инфромация, заради това не отговарям, а задавам въпроси. Лесно се намира в днешно време.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеКолега, ти знаеш ли изобщо какво означава "око за око"? Кой е вкарал израза в употреба и какво отменя?
Другите, феновете на членоделното право (рязането на ръце), знаете ли кой, кога и защо вкарва тези правила? Какъв е ефекта от въвеждането им?
Смятам за по-ценно сами да прочетете тази инфромация, заради това не отговарям, а задавам въпроси. Лесно се намира в днешно време.Audi A6 3.0 TDI
Infiniti FX35
Comment
-
Ами достатъчно е писано за това, в крайна сметка не тежестта на наказанието, а неговата неизбежност е мярка.Както и че смъртното наказание, дори когато се прилага не намалява престъпленията от този род.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКакто и че смъртното наказание, дори когато се прилага не намалява престъпленията от този род.Да не говорим, че ако ме заплаши с жестоко бавна и мъчителна смърт, дори няма и да си помисля за тях!
Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 16:50.BMW E39 528i
Comment
-
Нищо подобно. Престъпникът не очаква да бъде заловен. Съответно и наказанието не го притеснява. Еле па изнасилвачите, които са психически болни хора. Четете книжки бе хора. Това е елементарна психология.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПрестъпникът не очаква да бъде заловен. Съответно и наказанието не го притеснява. Еле па изнасилвачите, които са психически болни хора.BMW E39 528i
Comment
-
Абе не може да се избиват хора щото не ни харесват. Или щото са луди.
Тая работа не е като оная.
Изобщо животът не е нещо което е наше, еле па чуждия.
Гат можете един косъм от черен да направите бял, тогава вече дайте да говорим кой кого ще съди и наказва.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение... Еле па изнасилвачите, които са психически болни хора..... Повечето изнасилвачи нямат психично заболяване в тесния смисъл на понятието. Част от тях попадат в категорията на асоциалното личностово разстройство, което обяснява причините за действията им, но не ги оправдава, т.е. те си остават вменяеми и носят наказателна отговорност.
Иначе по темата: Аз съм противAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
айде фризьорите да се обаждат
иначе, аз съм против смъртната присъда по няколко причини:
1. много лесен изход е за виновния осъден
2. горе-посочените грешки, в които невинни биват убити
3. това, което търтей каза
4. това, че някой е жесток, не означава, че трябва да падаш на неговото ниво и да бъдеш животно и ти ...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеАбе де да знам защо колега, ама аз все така си мисля, че ако някой ме заплаши със смърт в случай, че припаря до децата му, най-вероятно няма да го направя... особено ако знам, че изобщо не се шегуваДа не говорим, че ако ме заплаши с жестоко бавна и мъчителна смърт, дори няма и да си помисля за тях!
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
някой казва,чети книжки,друг иска да му отговарям на въпроси.......сега аз да ви питам,убивали ли са ваш приятел пред очите ви.......тва в книжките го не пише ,тогава да питам аз,за или против смърното наказание сте мили колеги..............
не искам да се заяждам с абс.никой,не ме разбирайте погрешно.това,че съм краен с мнението си неозначава,че съм изрод-напротив....умишлено написах,че не искам да фолософствам по въпроса ,а като гледам някои................156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Най-напред написах един дълъг пост, но го изтрих. Ами няма смисъл да обяснявам основни положения, когато излизаш с аргумент от типа "а вие що биете негрите".
Дори да вземеш най-сухия факт, че убийствата намаляват при отмяна на смъртното наказание, си струва такова безумие да не бъде поддържано.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment