Само не разбрах на тия "6000к 7000к" каква им е била функцията в ситуацията
Известие
Collapse
No announcement yet.
май изтропа???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеНа 99% биелен лагер = една торба пари!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеКога ще почнеш да четеш?
---------- Post added at 06:26 ---------- Previous post was at 06:26 ----------
Ето какво е написал колегата!(и все си мисля че колата която не ни спря беше синя 146)
Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 20:10.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеАз бях с него на витоша(и все си мисля че колата която не ни спря беше синя 146)
И колата е с дупка в блока от оня ден...има я в раздел продава на частине бяхме още с теб
но просто нямам думи за колеите алфисти
Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеСпоред мен не е проблема от марката и не забравяй,че има още 4 скорости...Как очакваш да ти реагира колата като си я изръбил на 1ва с 7к оборота
А относно колегата с алфата...може да е бързал за някъде или да не е имал възможност да спре,защо е нужно да кълнеш като стара баба...
Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
На мен ми е интересно на колко от изтропалите боксери са им прави картерите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеНа мен ми е интересно на колко от изтропалите боксери са им прави картерите.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение34 лева за лагери и два часа псувни!
И това ако си майсторче и сам си я правиш, демек не плащаш работа. Ами ако има и биела за смяна и така и така си отворил сменяш и сегменти и гарнитури и т.н.
Да стиска палци за коляновия вал другото е поносимо!Last edited by cassillas; d.m.y г., 11:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеКомплекта на биелните лагери е над 130лв. а ако е прецакал и коляновия вал - мин. 500лв втора ръка, нов 1000++++лв.
И това ако си майсторче и сам си я правиш, демек не плащаш работа. Ами ако има и биела за смяна и така и така си отворил сменяш и сегменти и гарнитури и т.н.
Да стиска палци за коляновия вал другото е поносимо!0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеКолко зор е видял този двигател,за да се счупи блока просто не е истина...
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment