Колеги днес ходих на Витоша, и понеже падна един снежец изневиделица и всички кретени бяха закъсали иначе аз си се катерех без проблеми до момента в който всички обръщаха.... трябваше да спра защото ми бяха запречили пътя и така реших че ще се кача и първа газзззз 6000к 7000к няколко пъти и после втора и колата загасна...пробва мда запали йог.. дадоха ми ток понеже акумулатора ми е слабичък и запали пущината и се чува чаткане, като подавам газ чаткането се усилва.... чесно наистина ми писна този път ще си го отнесът всичките алфи в семейството ми.
май ще сменям марката писна ми да ги правя скапаните кофтори..... дай те все пак някаква диагноза иначе колата върви но тропа, да не е превъртяла водната помпа и тя да издава такъф звук, до сега не ми се беше случвало такова нещо
ПП имаше един колега с една червена 155 да исъхне дано не спря да попита какво става колега и продължи, по принцип винаги спирам да питам дали има нужда от помощ.. не гледам дори марката и помагам с квото мога, и ще го правя евала на момчетата които ми помогнаха, но на колегата с 155 много не колегиално
дано да не му се преебава колата.....

ПП имаше един колега с една червена 155 да исъхне дано не спря да попита какво става колега и продължи, по принцип винаги спирам да питам дали има нужда от помощ.. не гледам дори марката и помагам с квото мога, и ще го правя евала на момчетата които ми помогнаха, но на колегата с 155 много не колегиално

Comment