Първоначално публикувано от Ранобудниче
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ток и жици !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДобре де - участвала си в мексиканската вълна, но и ние отдолу ви се кефихме.
Сега разбирам.
Аз пък си мислех, че тия, дето ги помръзва, са по трибуните, а чак сега схващам, че мелето се заформя на терена, щото го мързи да се вълн(ува)ообрази
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЯсно.
Сега разбирам.
Аз пък си мислех, че тия, дето ги помръзва, са по трибуните, а чак сега схващам, че мелето се заформя на терена, щото го мързи да се вълн(ува)ообрази
Ние например бяхме с едни надуваеми китари и народа наоколо се скъса да се снима с тях.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Хехее хванах я и аз вълната в кадър, а като споменахте химически тоалетни и концерт се сетих за една позната която миналата година на " Спирит оф Бургас" докато си гледала нек'ви как свирят в една навалица на плажа почувствала някакси мека топлина по-левия си крак....Last edited by Доко; d.m.y г., 23:40.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеХехее хванах я аз вълната, а като споменахте химически тоалетни и концерт се сетих за една позната която миналата година на " Спирит оф Бургас" докато си гледала нек'ви как свирят в една навалица на плажа почувствала някакси мека топлина по-левия си крак....Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеХехее хванах я аз вълната, а като споменахте химически тоалетни и концерт се сетих за една позната която миналата година на " Спирит оф Бургас" докато си гледала нек'ви как свирят в една навалица на плажа почувствала някакси мека топлина по-левия си крак....
Виждаш ли?
Значи въпросът ми си е съвсем резонен!!!
И хич не е смешно, макар да не спирам да сe хиля тука.. Добре, че домашните любимци спят, инак, съвсем ще решат, че майка им е крейзнала тотал
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЕто!
Виждаш ли?
И хич не е смешно, макар да не спирам да сe хиля тука.. Добре, че домашните любимци спят, инак, съвсем ще решат, че майка им е крейзнала тоталAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЕто!
Виждаш ли?
И хич не е смешно, макар да не спирам да сe хиля тука.. Добре, че домашните любимци спят, инак, съвсем ще решат, че майка им е крейзнала тотал
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМного ще си се изкефят, ако разберат, че майка им не е толкова сериозна.
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:46 ----------
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМа аз хич не се шегувам, лично ми се оплака. Ако знаеш приятеля и как съжалява, че не е бил там в момента.....
Трябва да се спи!
Щом "оплака" го видях на първо четене като "оклепа", работата е сериозна
Comment
Comment