Известие

Collapse
No announcement yet.

Ток и жици !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    докато зяпах вълнообразната публика )
    Добре де - участвала си в мексиканската вълна, но и ние отдолу ви се кефихме.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Добре де - участвала си в мексиканската вълна, но и ние отдолу ви се кефихме.
      Ясно.
      Сега разбирам.
      Аз пък си мислех, че тия, дето ги помръзва, са по трибуните, а чак сега схващам, че мелето се заформя на терена, щото го мързи да се вълн(ува)ообрази
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ясно.
        Сега разбирам.
        Аз пък си мислех, че тия, дето ги помръзва, са по трибуните, а чак сега схващам, че мелето се заформя на терена, щото го мързи да се вълн(ува)ообрази
        Е, вие щото сте умрели от скука се вълнообразувате - долу се появяват разни личности, които са пълно копие на Ангъс. Сако, вратовръзка, къси чорапки и др.
        Ние например бяхме с едни надуваеми китари и народа наоколо се скъса да се снима с тях.
        sigpic

Comment

Хехее хванах я и аз вълната в кадър, а като споменахте химически тоалетни и концерт се сетих за една позната която миналата година на " Спирит оф Бургас" докато си гледала нек'ви как свирят в една навалица на плажа почувствала някакси мека топлина по-левия си крак....
          Last edited by Доко; d.m.y г., 23:40.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Хехее хванах я аз вълната, а като споменахте химически тоалетни и концерт се сетих за една позната която миналата година на " Спирит оф Бургас" докато си гледала нек'ви как свирят в една навалица на плажа почувствала някакси мека топлина по-левия си крак....
            A, бе то в навалицата всичко може да се случи и става шоу и в публиката - не само на сцената. Повечето хора са добронамерени и весели.
            sigpic

Comment

Хехее хванах я аз вълната, а като споменахте химически тоалетни и концерт се сетих за една позната която миналата година на " Спирит оф Бургас" докато си гледала нек'ви как свирят в една навалица на плажа почувствала някакси мека топлина по-левия си крак....
              Ето!
              Виждаш ли?
              Значи въпросът ми си е съвсем резонен!!!

И хич не е смешно, макар да не спирам да сe хиля тука.. Добре, че домашните любимци спят, инак, съвсем ще решат, че майка им е крейзнала тотал
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ето!
                Виждаш ли?

И хич не е смешно, макар да не спирам да сe хиля тука.. Добре, че домашните любимци спят, инак, съвсем ще решат, че майка им е крейзнала тотал
                Много ще си се изкефят, ако разберат, че майка им не е толкова сериозна.
                sigpic

Comment

Ето!
                  Виждаш ли?

Ма аз хич не се шегувам, лично ми се оплака. Ако знаеш приятеля и как съжалява, че не е бил там в момента.....

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Много ще си се изкефят, ако разберат, че майка им не е толкова сериозна.
                    Ти се знаят - не ги мисли

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:46 ----------

Ма аз хич не се шегувам, лично ми се оплака. Ако знаеш приятеля и как съжалява, че не е бил там в момента.....
                    Ааа - не.
                    Трябва да се спи!
                    Щом "оплака" го видях на първо четене като "оклепа", работата е сериозна
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                    X