Известие
Collapse
No announcement yet.
Е как да си прекарам празниците весело?
Collapse
X
-
Ей, брато не знам какво да ти кажа.Некво тъпо е аз на 21 да седна да обяснявам кое как става , ама тая шитава история с жените май на всеки се е случвала,щото от това дето каза май тфа е най-гадно. С или без 13 заплата ще преживееш,беемвето-да си го кара, но си мисля ,че ти е криво за нея.И с право.И всички в тоя форум да се изсипем да ти говорим само за момент ще ти стане по-добре.Като си легнеш сам, пак ще ти дотъжнее.И така 2 седмици.И после с удвоени сили нагоре.Тфа е ситуацията.Аз поне така я виждам.
Ако може с нещо да помагаме-викай.Отпушваме мивки,канализации,изчукваме предни задни престилки , пъпки изтискваме..........Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Лошото е когато си лягаш с жена, но в мислите си си при друга. Трудно се забравя жена, дори да е била неподходящата. Съчувствам и знам как се чусвтва, лягам с една а мисля за друга, в мислите ми е и по време на секс. Само колата не ме ядосва!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Колега, не унивай, гледай по-философски на нещата; прочети темата с приказките на Вики, направи неща, за които не си имал време или все си отлагал - със сигурност ще се почувстваш по-добре!
Пък и, повярвай ми, в живота има мноого по-лоши неща.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Горе главата, колега. Ще се оправят нещата. Ако се чудиш "защо аз? защо сега?" - недей, няма да го измислиш. Приеми, че е било за добро и продължи нататък
Сещам се коя песен цитирашСъжалявам, че се отмени концерта и не можа да ги гледаш на живо. Дано пак дойдат.
Успех и по-весело146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Жени много - хора почти няма.
Има и между жените хора, но те са рядкост.Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:16.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЖени много - хора почти няма.
Има и между жените хора, но те са рядкост.
На Колегата създател на темата ще кажа само едно : Зареди се с енергия и сили защото за жалост злото не идва само !
Остава ни само да се надяваме,че новата година наистина ще ни донесе нов късмет!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Eee хубва работа колега, кво си се отчаял толкоз. "За една шепа опикано мИсо ли съжИляваш", цитирам един познат с цел да вдигна малко настроението.
Та както се казва ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО, просто приеми че ти не си бил за нея, и рано или късно раздялата е неизбежна, по-добре сега отколкото след години брак и деца. Пък и вкрайна сметка не е последната жена на планетата, жени има много, както каза колега по-горе, има и хора измежду тях.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Сигурно в това ми е проблема,
че гледам на жените не като парче месо или шепа вълна.
Търся в тях съвкупност от много фактори. Красотата, интелектуалното равнище, амбициите, добротата, приятелството са част от нещата, които ме привличат в една жена. В същото време, като чета какви ги пиша и май е време да се събудя.
p.s. нема ме мислите мене, най-трудното мина. Нямам и време за размисли и страсти, и самосъжаление. Тази вечер съм се насочил към "Chill out", една приятелка ще ме води с нейния "ансамбъл" по салса.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеСигурно в това ми е проблема,
че гледам на жените не като парче месо или шепа вълна.
Търся в тях съвкупност от много фактори. Красотата, интелектуалното равнище, амбициите, добротата, приятелството са част от нещата, които ме привличат в една жена. В същото време, като чета какви ги пиша и май е време да се събудя.
p.s. нема ме мислите мене, най-трудното мина. Нямам и време за размисли и страсти, и самосъжаление. Тази вечер съм се насочил към "Chill out", една приятелка ще ме води с нейния "ансамбъл" по салса.
Comment
Comment