Аз подарих на моята любимка кожен салон черничък много и се радвам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой какво подари на любимата си....... Алфа, за Коледа.
Collapse
X
-
Аз ново сд плеярче jvs El Chameleon и ново черно таванче.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=41760&page=2sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
-
Бензин за 50 кинта от Лукойл в следстсвие на което зареждах 4 пъти акумулатор, сменях свещи и кучката седя 1 седмица (в най-големите студове) в гаража щото не можа да запали... Времето се стопли и вече сме отново на линия.
Извод: Внимавайте с Лукойл за да не ви замръзне съвсем случайно бензина и да се превърнете в пешеходци докато не се стопли!BMW E39 528i
Comment
-
Ъпгтейт на музичката - абсолютно скрита бас каса, по формите на кухините зад седалките и стъпало
Все още я доработват джуджетата на белобрадия.
Comment
-
Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщениежелезни джанти със зимни гуми,6 зими я карам с летни гуми и постоянно слушах "Губя контрол" на Миро!... Колега ти уби змея с прашка
Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеБензин за 50 кинта от Лукойл в следстсвие на което зареждах 4 пъти акумулатор, сменях свещи и кучката седя 1 седмица (в най-големите студове) в гаража щото не можа да запали... Времето се стопли и вече сме отново на линия.
Извод: Внимавайте с Лукойл за да не ви замръзне съвсем случайно бензина и да се превърнете в пешеходци докато не се стопли!
Иначе нищо не съм и подарил, седи си на паркингаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
1 олекотена шайба за колянов вал и 8 броя свещи денсо иридиум поуер.След празниците ще намаже чип,спойлер и затъмнени стъкла и приключвам с глезотийките за неопределен период
.
Comment
Comment