Известие

Collapse
No announcement yet.

Nokia N97 mini

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
    Колега 5800-та много си го харесвам, но след две падания (е качествени бяха де) май е за лентов кабел. Иначе съм си доволен от нея, но ми се иска да го смения с н97 (макси версията). Телефона как се държи при натоварване т.е. когато пуснеш няколко по-тежки приложения (защото моя си затваря сам браузера когато го понтоваря)?

П.П. Извинявай колега че ти ползвам темата, но мисля че и за теб ще е полезно инфото
    При натоварване се държи доста по-стабилно от 5800-цата (имам и такъв),но като цяло е малко по-бавен от нея.
    Хубавото при N97 е,че с новия софт има кинетично скролиране,което е адски удобно.

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
    N97 си е добър. Не ми направи впечатление на бавен, все пак се очакват и още доработки на модела. Това което знам от човек, който си е направо "болен" по този телефон е че пролетта на 2010 ще пуснат на пазара финализирания вариянт на софтуера, който няма да има почти никакви бъгове.

Колега,този "финализиран" софт "трябваше" да излезе октомври тази година....
    Да не ти казвам че сегашната най-нова версия v.20 излезе с 3 месеца закъснение..
    Аз също съм мн.запален на тема моб.телефони.... и за мен специално N97 е най-голямото разочарование за марката....
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
      При натоварване се държи доста по-стабилно от 5800-цата (имам и такъв),но като цяло е малко по-бавен от нея.
      Хубавото при N97 е,че с новия софт има кинетично скролиране,което е адски удобно.

Да не ти казвам че сегашната най-нова версия v.20 излезе с 3 месеца закъснение..
      Аз също съм мн.запален на тема моб.телефони.... и за мен специално N97 е най-голямото разочарование за марката....
      ти ко ма напрай.. а аз мислех да си сменя моята N95 8GB с N97mini.
      по моите виждания, които са наистина много скромни не е чак толкова зле телефона.но явно ти имаш по-голям опит с него и затова не искам да споря
      все пак си е N-серия. просто си мисля че нашите очаквания са твърде високи, а забравяме че става дума за телефон а не компютър. чесно казано аз съм си наистина много доволен от моя. може би ще го сменям лятото 2010 някъде. дано до тогава да има по читава версия
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Хубавото при N97 е,че с новия софт има кинетично скролиране,което е адски удобно...
        А заслужава ли си да сменя 58-цата за Н97 или е безмислено да дам толкова пари?

EDIT: Забравих да спомена, че използвам телефона основно за говорене и интернет - но и звука ме радва
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Е колко приложения трябва да му отвориш, че да се бъгяса и да започне да ги затваря?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
            ти ко ма напрай.. а аз мислех да си сменя моята N95 8GB с N97mini.
            по моите виждания, които са наистина много скромни не е чак толкова зле телефона.но явно ти имаш по-голям опит с него и затова не искам да споря
            все пак си е N-серия. просто си мисля че нашите очаквания са твърде високи, а забравяме че става дума за телефон а не компютър. чесно казано аз съм си наистина много доволен от моя. може би ще го сменям лятото 2010 някъде. дано до тогава да има по читава версия
            И аз се надявам до лятото да пуснат по-нов софт
            А колкото до очакванията.... мисля,че е редно да имаш големи очаквания след като си дал малко над 1000 лв за тел.

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            А заслужава ли си да сменя 58-цата за Н97 или е безмислено да дам толкова пари?

EDIT: Забравих да спомена, че използвам телефона основно за говорене и интернет - но и звука ме радва
            От звука ще останеш разочарован... От сега да знаеш.
            За нет ако го ползваш доста често,напълно си заслужава,97-цата е като мини лаптоп,особено ако му качиш подходящи програми.
            ГПС-а на 97 също е доста по-добър и бърз спрямо този на 5800
            Батерията можеби издържа около 4-5 часа повече от тази на 5800 (при пълно натоварване)

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Е колко приложения трябва да му отвориш, че да се бъгяса и да започне да ги затваря?
            Не съм си правил такъв опит
            Отварял съм 6-8 приложения макс и съм нямал грижи досега.
            Но по-принцип знам,че на симбианите е хубаво да има само по 1-2 отворени приложения (като изключим 2-те които са постоянно stand by)
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
            X