Известие

Collapse
No announcement yet.

Допълнителни фарове, следящи ъгъла на завой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
    И аз така съм чувал, ама не съм виждал да го пише в закон. Може да имат някаква вътрешна разпоредба. Според закона, в тъмното имаш право да не им спреш, но си длъжен веднага след това да се обадиш на 166 и да съобщиш за това. Само че това май важи само за извън населено място. Този текст го вкараха заради магистралните грабежи с фалшиви униформи.

Най-вероятно имат вътрешна разпоредба да не кесят във време и на място, при които можеш да не им спреш, защото е излишно.
    Извънградско вечер могат да спират само на осветлен участък, повечето пъти се каширват на някоя бензиностанция и така. Тайче наближиш ли вечер бензиностанция, голям осветен паркинг или село намаляш, макарче сигнализирането с варове също върши работа мен са ме предупреждавали за катаджии 5-10 км преди да стигна селото.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
      Според закона, в тъмното имаш право да не им спреш, но си длъжен веднага след това да се обадиш на 166 и да съобщиш за това. Само че това май важи само за извън населено място. Този текст го вкараха заради магистралните грабежи с фалшиви униформи.
      Кой член тва?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
      X