Известие

Collapse
No announcement yet.

Ами ясно, какво да се каже повече

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не знам до колко е достоверен тоя тест за определяне на IQто, но настоящата ситуация е че: най-добрия шахматист на планетата е българин, най-добрата шахматистка на планетата е българка а националните отбори по математика и информатика най-редовно печелят първо място по олимпиадите или са сред първите.
    А приказката "като си толкова умен, къде са ти парите" предполага че основната цел на всеки човек е да печели пари.
    Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
      най-добрата шахматистка на планетата е българка
      е това вече не е така, скоро си загуби титлата и то с кошмарна игра
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

http://vsekiden.com/news.php?topic=1&id=12693

ей го опровергахме ги
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

"В "Менса-България" и "Менса Интернешънъл" не е постъпила информация за методиката на проф. Лин"

Нали ви казах, че методиката е важна - прочетохте ли за теста на англичанина за който разправях
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Колега "156 m-jet", дали усещаш и вазелина, така както и другите работи в Германия
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
              Да, това го е каЗал Конфиции преди повеЧЕ ОТ 2000 години

А, колега как сам решил ....... ами ето , купиха половин Европа, скоро и другата половина , а и доста неста купиха в Америка...дори прекалено много. Освен това ЕС ти е ясно от кого се командва нали?

.
              И като купуват ШО?-Злагат само на губещи оферти! Ако швабите са с най-висок IQ,аз съм четка за бръснене!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Пък това да казвате че са умни щото са богата нация не е така.
                Дайте ми един завод с супер умници с най-високото АйКю и още един - същия с дисциплинирани работници - работещи като роботчета и се опитайте да познаете кой завод ще ми носи повече печалба. (говоря за работниците - мениджмънта и при двете ще е на едно ниво)

Той колегата да не гледа тестове - да сподели така какви са му впечетленията от средната класа Германци - много умни с висока обща култура - почти аристократи ли са-едва ли, ама сигурно аз с други съм общувал. щото не съм с такива впечетления.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                X