Известие

Collapse
No announcement yet.

Mercedes s500 94-95

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък съм готов да се обзаложа, че антиката може да сложи в малкия си джоб около 90% от колите във форума и освен това от "S300TD" се губят по-малко пари отколкото от "166"..... даже в пъти по-малко
    sigpic

Comment

Колеги аз също съм фен на С-класата и супер много ме кефиат тези ме4оци от 94-97 даже ги гледам в мобиле.бг. Мой съвет към колегата дет е пуснал темата да си го купи извън БГ защото тез дет се продават тука са едни и същи от 2г насам и според мен са супер бараки......и ще тряя бая лев зада я вкара в правия път, колкото до мотора 300Д мисля 4е е най опитмалния варянт за дизел или 500 за бензин
      Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Аз пък съм готов да се обзаложа, че антиката може да сложи в малкия си джоб около 90% от колите във форума и освен това от "S300TD" се губят по-малко пари отколкото от "166"..... даже в пъти по-малко
        Ставаме двама А и се хващам на бас че за 156 ще се намери по трудно кой да я купи. Въпроса е че тез големи коли са за работа, да пътуваш много да я караш по разбити и черни пътища и т.н. м-у другото имам сравнителен тест между S500 и 740 и БМВ-то печели......

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          Ставаме двама А и се хващам на бас че за 156 ще се намери по трудно кой да я купи. Въпроса е че тез големи коли са за работа, да пътуваш много да я караш по разбити и черни пътища и т.н. м-у другото имам сравнителен тест между S500 и 740 и БМВ-то печели......
          Ами ,че то други пътища има ли у България ?

Comment

БМВ-то май спечели само с возията на задната седалка, НО не съм сигурен.
            "730d" също е прекрасен вариант, стига парите да го позволяват
            sigpic

Comment

имам редовно "близки" срещи с един такъв Мерц
              само че е 350ТД ... Кики е прав за всичко ...
              колегата го има от вече 3 години и освен обслужване нищо не прави по него .. нямам представа за цените .. но определено си струва според мен пред бензина ... а и пред Алфите, които са в неговия набор ... разкошен автомобил с невероятни кресла, темпомат, клима и всичко за което се сетиш .. плюс това според мен изключително надежден като здравина и управление ..
              перфектния избор ...

п.с. S клас е и моя мечта ... някой ден ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Че аз кво съм казал, даже се кефя че може да върви на олио
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

На "S350TD" проблем му прави турбото от немърлива поддръжка.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Е, антиката която колегата иска да си купи се оборудва с само с "D" в нафтовия вариант, така че може да го кара даже и с олио от някой ресторант
                    наясно съм с "мъртвеца" такова съм карал когато беше актуално и все едно караш "роял" хаха по Цариградско набираше едвам едвам хаха баси и кокала е тоя дизел в комбинация с автоматик иначе е здрава бангия спор няма
                    с такъв мерцедес ше си като някой цигански барон
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Пак говорим на изуст.
                      Мерцедес правят хубави коли, но читав дизел на лека кола нямат. Еле па от старитие. 300 е пълен мъртвец, 240 и 250 са ептен невървой, а 350 върви, но пък е кенеф и се троши за норматив.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Бързаш да пишеш
                        sigpic

Comment

Бързаш да пишеш
                          Изобщо не бързам, аз бърза работа нямам , бензиновите са добри, ама тука пак разни пробутват дизуеи щото не се трошали - е да не се трошат (освен 350 който за нищо не става, то и бензиновия 350 пак е кенеф - явно е от кубатурата, хаха) ама са пълна скръб

ПП
                          Имах 450сел (W116), мноо убаф фтонобил, даже беше мега поръчков с ръчни скорости, харчеше литър на метър обаче
                          Last edited by търтей; d.m.y г., 20:21.

Comment

А сигурен ли си, че за W140 говориш?
                            sigpic

Comment

А сигурен ли си, че за W140 говориш?
                              Не, но моторетките не са драстично различни

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                (освен 350 който за нищо не става, то и бензиновия 350 пак е кенеф - явно е от кубатурата, хаха) ама са пълна скръбш

Трътей .. мноо са исфърляш ...
                                верно че си злобен неберемед
                                ама личното ти мнение на кво се обосновава ?
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X