If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм готов да се обзаложа, че антиката може да сложи в малкия си джоб около 90% от колите във форума и освен това от "S300TD" се губят по-малко пари отколкото от "166"..... даже в пъти по-малко
Колеги аз също съм фен на С-класата и супер много ме кефиат тези ме4оци от 94-97 даже ги гледам в мобиле.бг. Мой съвет към колегата дет е пуснал темата да си го купи извън БГ защото тез дет се продават тука са едни и същи от 2г насам и според мен са супер бараки......и ще тряя бая лев зада я вкара в правия път, колкото до мотора 300Д мисля 4е е най опитмалния варянт за дизел или 500 за бензин
Аз пък съм готов да се обзаложа, че антиката може да сложи в малкия си джоб около 90% от колите във форума и освен това от "S300TD" се губят по-малко пари отколкото от "166"..... даже в пъти по-малко
Ставаме двама А и се хващам на бас че за 156 ще се намери по трудно кой да я купи. Въпроса е че тез големи коли са за работа, да пътуваш много да я караш по разбити и черни пътища и т.н. м-у другото имам сравнителен тест между S500 и 740 и БМВ-то печели......
Ставаме двама А и се хващам на бас че за 156 ще се намери по трудно кой да я купи. Въпроса е че тез големи коли са за работа, да пътуваш много да я караш по разбити и черни пътища и т.н. м-у другото имам сравнителен тест между S500 и 740 и БМВ-то печели......
имам редовно "близки" срещи с един такъв Мерц
само че е 350ТД ... Кики е прав за всичко ...
колегата го има от вече 3 години и освен обслужване нищо не прави по него .. нямам представа за цените .. но определено си струва според мен пред бензина ... а и пред Алфите, които са в неговия набор ... разкошен автомобил с невероятни кресла, темпомат, клима и всичко за което се сетиш .. плюс това според мен изключително надежден като здравина и управление ..
перфектния избор ...
п.с. S клас е и моя мечта ... някой ден ...
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Че аз кво съм казал, даже се кефя че може да върви на олио
Е, антиката която колегата иска да си купи се оборудва с само с "D" в нафтовия вариант, така че може да го кара даже и с олио от някой ресторант
наясно съм с "мъртвеца" такова съм карал когато беше актуално и все едно караш "роял" хаха по Цариградско набираше едвам едвам хаха баси и кокала е тоя дизел в комбинация с автоматик иначе е здрава бангия спор няма
с такъв мерцедес ше си като някой цигански барон
Пак говорим на изуст.
Мерцедес правят хубави коли, но читав дизел на лека кола нямат. Еле па от старитие. 300 е пълен мъртвец, 240 и 250 са ептен невървой, а 350 върви, но пък е кенеф и се троши за норматив.
Изобщо не бързам, аз бърза работа нямам , бензиновите са добри, ама тука пак разни пробутват дизуеи щото не се трошали - е да не се трошат (освен 350 който за нищо не става, то и бензиновия 350 пак е кенеф - явно е от кубатурата, хаха) ама са пълна скръб
ПП
Имах 450сел (W116), мноо убаф фтонобил, даже беше мега поръчков с ръчни скорости, харчеше литър на метър обаче
Comment