Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко струва това

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    Абе не е съвсем мерене на пишки, просто прищявка може би. Да речем появяваш се някаде с тоя телефон и какво - нищо, никой не те знае скъп ли е, смотан ли е. Все пак е прекалено скъп, 1500 - 2000 да беше пък то...
    Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Абсолютно правилно, пък и не може да има реплики от 300лв. и некои да ти вземе насериозно с тоя телефон. Винаги ли ще обясняваш че е истински.
    Общо взето сте прави, ама пак казвам: това показва (или поне на някои хора) нещо - социален статус, парична разполагаемост, стил/вкус и т.н.
    Затова пак повтарям: 'за всеки влак си има пътници'... (е, някои влакове пътуват почти празни, ама и това е нормално
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Добре де, защо всеки от вас като си купи нещо, го купува с идеята дали другите щели да разберат какво е и колко е скъпо? Аз си го купувам на секундата, ако имам парите и ме кефи. Това му е идеята, не да позьорстваш. Пък ако искат да си мислят, че е 5 лв.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Е, ти пък какъв въпрос зададе
        Естествено, че е важно да изпъкваш.... с кола, с дрехи, с часовник, с телефон, с ланци, с цайси.... голям праз, че нямаш и 50лв. в джоба, живееш в панелен блок и си на работа от 8 до 18 - ОБАЧЕ демонстрираш положение в обществото
        sigpic

Comment

Че защо въобще трябва да обясняваш на някой си какъв ти е телефона?! Вие като се видите с приятели се надцавкате с цена на телефоните ли?! Ще ме прощавате ама това си е чиста проба комплексарщина! То бива, бива материализъм ама това вече е out of space. Ама нищо...има дупета на които им е кеф да хвърлят 8 000 за телефон и после да не могат да си заредят примичките, а някой чичко с телефон за 20 лева се скъсва да говори и да върши работа Готино е - играчка за 8 000 която те търси само от главното меню
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ето това е! Нема кво да се вижда и разпознава. За мен телефона е нещо което не сменям всеки ден, а мн ми харесва дизайна. И мн здрава машина е де. 8к лв за телефон, ебаси мамата, е требе ме е ухапал кон.
            Аз телефона си го държа в калъф в джоба.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              ....
              Аз телефона си го държа в калъф в джоба.
              Жива да не бях! Такъв телефон веднага трябва да се извади на масата в кварталното кафе и небрежно да се побутва с пръст, а на улицата трябва да вървиш "тежко", телефона на ухото, лакътя колкото можеш по-високо и в страни, така че другите да залягат като се разминавате и да обсъждаш на висок глас, че се местиш в отсрещното кафе
              Това в рамките на майтапа разбира се, надявам се не се засягаш.

Comment

Е за какво да се засягам, просто найстина си е така, държа го в калъф да не се драска, едно друго, а в джоба, че да не го изпусна като бързам нещо, щото съм препрян. Хаха то ако от един телфон ще се прави изводи, мне мерси. Струвам хиляди пъти повече от тоя гсм.
                Иначе за мен телефона си е като бижу, кефи ме и това, иначе на масата слагам другият телефон, щото по джобовете няма място за него, нокиа 1661, за 39 лв си я купих. Мн и държи батерията, ама фенера и не струва, ще се прибия някъде докато си светя.
                Човек си купува според мен скъп телефон, за да не го сменя дълго време, но пак казвам ако си вадиш изводите от един тъп телефон няма какво да говорим. Един приятел na 27 години си взе Верту с акцент ферари, мн красив, но по същият начин в джоба с калъф (има заведение, изкарал парички, няма лошо да си купи). Откъм екстри е зле, но на дизайн .
                Колега какво лошо има човек да се грижи за себе си както намери за добре, часовника е нещо което се купува и докато се счупи за мен лично, и държа единствено да е стилен. А всеки иска по-хубава кола, апартамент, едно друго. Видял си се с повечко пари и си викаш дай да взема да си взема нещо, на което държа и няма лошо. Например аз злато не обичам, аз бижута по принцип не нося. Колешке за маниера си напълно права!
                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:45.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Тук вече в малко по-друга тема влезнахме. Та по тоя повод ще се цитирам от една друга тема със същия характер

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Не е там работата. Тези хора които ти описваш мислят трезво. Това, че задоволяват хобито си не ги прави от "онези" елементи. Въпроса е в това, че някои го правят с цел показност. Те нямат идеия какво може този и онзи телефон, но го купуват защото е най-скъпия, нямат идея каква кола си взимат, но тая е скъпа и гъзарска та затова ще си я вземат, дрехите не са дрехи ако не са от магазина на армани в мола.... Примери много. Въпросът е в маниера.
                  Иначе не си вадя изводи само от един телефон. Както написах горе маниера е това което придава облика с който ще те забележат хората.

Comment

Working...
                  X