If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам дали някои епробвал чистачките но фирмата е най голямата пирамида.Казвамго от личен опит ,имам да взимам една заплата от ен брой години.Повече мисляче няма смисъл да казвам
Според мен е добре ако се вписват в ценовия диапазон до 30-40 лв...иначе ако са по скъпи си мисля че не си заслужава да се влагат пари в нещо което ще ти се наложи да ползваш реално не повече от 20 дни в годината
Според мен е добре ако се вписват в ценовия диапазон до 30-40 лв...иначе ако са по скъпи си мисля че не си заслужава да се влагат пари в нещо което ще ти се наложи да ползваш реално не повече от 20 дни в годината
НЕе колега започват от150левчета нагоре.И после ми кажете че не са мошеници
Първо тия чистачки освен да не им се заледяват перата, друго не знам какво ще вършат. Ако се нагряват до червено, може и да чистят леда, но ще пукат и стъклото.
А също ми е интересно кой луд ще си закичи 70-100 лв на предното стъкло. По-добре да ги сложи направо банкнотите под нормалните чистачки, поне да има с какво да си изчисти на другата сутрин.
В САЩ около 25$, т.е. около 40-45 лв за комплекта, а естествно за БОГАТИЯ български клиент - 150лв и нагоре... За пореден път се изумявам на лакомията на българските търговци...
Comment