Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистачки с подгрев - що е то?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Незнам дали някои епробвал чистачките но фирмата е най голямата пирамида.Казвамго от личен опит ,имам да взимам една заплата от ен брой години.Повече мисляче няма смисъл да казвам
    WEST SIDE

Comment

Според мен е добре ако се вписват в ценовия диапазон до 30-40 лв...иначе ако са по скъпи си мисля че не си заслужава да се влагат пари в нещо което ще ти се наложи да ползваш реално не повече от 20 дни в годината
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Според мен е добре ако се вписват в ценовия диапазон до 30-40 лв...иначе ако са по скъпи си мисля че не си заслужава да се влагат пари в нещо което ще ти се наложи да ползваш реално не повече от 20 дни в годината
        НЕе колега започват от150левчета нагоре.И после ми кажете че не са мошеници
        WEST SIDE

Comment

Първо тия чистачки освен да не им се заледяват перата, друго не знам какво ще вършат. Ако се нагряват до червено, може и да чистят леда, но ще пукат и стъклото.

А също ми е интересно кой луд ще си закичи 70-100 лв на предното стъкло. По-добре да ги сложи направо банкнотите под нормалните чистачки, поне да има с какво да си изчисти на другата сутрин.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от piticar Покажи съобщение
            НЕе колега започват от150левчета нагоре.И после ми кажете че не са мошеници
            Ясно...тея хора просто не са добре...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мда, чистачките са по 150 лв комплекта и това при положение, че реалната цена е ето такава:
              http://www.amazon.com/Heat-Flexx-Hea.../dp/B001R94018
              http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Heat-...09224001r28710

В САЩ около 25$, т.е. около 40-45 лв за комплекта, а естествно за БОГАТИЯ български клиент - 150лв и нагоре... За пореден път се изумявам на лакомията на българските търговци...

Comment

Working...
              X