Да дам едно мнение като пътник. Зареждане на Еко 20л. -100км. изминати. Автомобила е Орел 1.6 . Пушеше все едно е дизел. Повече от 4000об. не е вдигано и то за някое друго изпредварване. Все повече негативни мнения почнаха да се събират към Еко. Добре че от 1 година крака ми не стъпва там, след като ударих разход 23л. за 100км.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
-
Скапана нафта от ЕКО
Да се оплача и аз от ЕКО на бул. България (София). По принцип повечето пъти зареждам именно от тази бензиностанция - преди бензин и газ, сега дизел. До лятото не съм имал някакъв проблем, но от месец нещо колата ми заработи като трактор особено сутрин когато е студена - на празен ход имам чувство, че ще се разпадне от вибрации и ще изхвърчи нещо от под капака и ще ме хлопне по кратуната. Да не говорим, че започна и да пуши доста повече, стана по-тромава и неще да вдигне 5000 оборота - не може да стигне прекъсвач. А и колкото по малко гориво остава в резервоара, толкова по-зле стават нещата. Ама аз съм си тъп и немога да се усъмня изобщо в бензиностанцията - нали 2 години все там зареждам и съм доволен. Преди два дена обаче ми се наложи спешно да заредя на OMV, където общо взето само в краен случай сипвам. И ооо чудо, не мога да си позная колата. Незнам каква е тази нафта, с която са започнали да я зареждат тази бензиностанция на EKO, ама във всеки случай е пълен боклук. И това са абсолютни митове, че горивото на EKO било гръцко - в Гърция съм карал и съм сипвал нафта и бензин от тяхно EKO и нямат нищо общо с нашите аналози. А тук на местна почва изглежда и те вече са се изтарикатили и за по-евтино със всякакви боклуци започват да зареждат.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеНа еко напоследък и газта им е кофти, оня ден сипах, преди това беше лукойлска и разликата се усети веднага
На Еко Газта е от Калвача Газ.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеС Лук Ойл минаваш доста повече километри/мое мнение/.
На Еко Газта е от Калвача Газ.Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеДо скоро и аз зареждах на "ЕКО",че нали имам клубна карта,но веднъж заредих на "Ром Петрол" и усетих осезаема разлика,колата вървеше по-добре в ниските обороти.Мерцедеса само там го зареждам
Върви по добре много по малък разход дава по борд в сравнение с еко.
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
По принцип зареждам на Петрол, ползвам отстъпка там, но имам и Еко наблизо. 2-3 пъти съм зареждал с картите за отстъпка на клуба, за идеята най-вече, но впечатленията ми не са много добри от техните горива. Наблюденията ми са най-вече в това, че колата при рязко подаване на газ изпушва повече като съм заредил от Еко, с дизела от Петрол този проблем го няма.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
От Еко съм много доволен, както и от Петрол - с една голяма уговорка обаче - много зависи от каква бензиностанция се сипва. Тук в Майнатаун съм си набелязал 2 на Еко (след бетонния мост на Марица преди панаира, и на Асеновградско шосе) и една на Петрол (пак на Асеновградско), с които нямам никакви проблеми нито на бензин нито на газ (с на Милена лебеда).
Ма се замислям дали да не пробвам и аз тоя РомПетрол щом толкоз го хвалите ...
Comment
-
Аз преди много зареждах от Еко, е и сега също обаче като сложих няколко пъти от ОМВ Premiuma еми няма си кривя душата повече върви тая кола.. Дори сега съм с Еко+ добавка cetane буустър ама пак не върви тай като с ОМВ...AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеАз преди много зареждах от Еко, е и сега също обаче като сложих няколко пъти от ОМВ Premiuma еми няма си кривя душата повече върви тая кола.. Дори сега съм с Еко+ добавка cetane буустър ама пак не върви тай като с ОМВ...
Щото лично на мен скъпата си е доста добра и колата си върви доста добре, но и на ОМВ си е добре...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment