Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да дам едно мнение като пътник. Зареждане на Еко 20л. -100км. изминати. Автомобила е Орел 1.6 . Пушеше все едно е дизел. Повече от 4000об. не е вдигано и то за някое друго изпредварване. Все повече негативни мнения почнаха да се събират към Еко. Добре че от 1 година крака ми не стъпва там, след като ударих разход 23л. за 100км.
    http://hopenhagen.org/

Comment

• Скапана нафта от ЕКО

Да се оплача и аз от ЕКО на бул. България (София). По принцип повечето пъти зареждам именно от тази бензиностанция - преди бензин и газ, сега дизел. До лятото не съм имал някакъв проблем, но от месец нещо колата ми заработи като трактор особено сутрин когато е студена - на празен ход имам чувство, че ще се разпадне от вибрации и ще изхвърчи нещо от под капака и ще ме хлопне по кратуната. Да не говорим, че започна и да пуши доста повече, стана по-тромава и неще да вдигне 5000 оборота - не може да стигне прекъсвач. А и колкото по малко гориво остава в резервоара, толкова по-зле стават нещата. Ама аз съм си тъп и немога да се усъмня изобщо в бензиностанцията - нали 2 години все там зареждам и съм доволен. Преди два дена обаче ми се наложи спешно да заредя на OMV, където общо взето само в краен случай сипвам. И ооо чудо, не мога да си позная колата. Незнам каква е тази нафта, с която са започнали да я зареждат тази бензиностанция на EKO, ама във всеки случай е пълен боклук. И това са абсолютни митове, че горивото на EKO било гръцко - в Гърция съм карал и съм сипвал нафта и бензин от тяхно EKO и нямат нищо общо с нашите аналози. А тук на местна почва изглежда и те вече са се изтарикатили и за по-евтино със всякакви боклуци започват да зареждат.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• На еко напоследък и газта им е кофти, оня ден сипах, преди това беше лукойлска и разликата се усети веднага
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Аз зареждам бензиновата 156 на канала след 17 поликлиника в дясно.Нисък разход и върви яко.
          Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
            На еко напоследък и газта им е кофти, оня ден сипах, преди това беше лукойлска и разликата се усети веднага
            С Лук Ойл минаваш доста повече километри/мое мнение/.
            На Еко Газта е от Калвача Газ.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              С Лук Ойл минаваш доста повече километри/мое мнение/.
              На Еко Газта е от Калвача Газ.
              Това казвам и аз с газта на еко 16/100 ми хвана и няма мощност.Ама щом е на кълвача ясно...
              Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• До скоро и аз зареждах на "ЕКО",че нали имам клубна карта,но веднъж заредих на "Ром Петрол" и усетих осезаема разлика,колата вървеше по-добре в ниските обороти.
                156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

• Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
                  До скоро и аз зареждах на "ЕКО",че нали имам клубна карта,но веднъж заредих на "Ром Петрол" и усетих осезаема разлика,колата вървеше по-добре в ниските обороти.
                  Вярно еМерцедеса само там го зареждамВърви по добре много по малък разход дава по борд в сравнение с еко.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Преди зареждах в Лук Ойл, понеже ми бяха казали, че там е най-хубавия бензин, после пък за ЕКО чух такива слухове, но от мойте лични наблюдения А95 на OMW най-добре понася на моята ALFA!
                    sigpic
                    НА ВСЯКА ПРАВА DRAG. НА ВСЕКИ ЗАВОЙ DRIFT

Comment

• Със 100 октановия на ЕКО, колата ми харчи като ЗИЛ. От Лукойл само 98 вече зареждам и съм доволен откъм вървеж и разход.
                      Arena Coast Customs

Comment

• По принцип зареждам на Петрол, ползвам отстъпка там, но имам и Еко наблизо. 2-3 пъти съм зареждал с картите за отстъпка на клуба, за идеята най-вече, но впечатленията ми не са много добри от техните горива. Наблюденията ми са най-вече в това, че колата при рязко подаване на газ изпушва повече като съм заредил от Еко, с дизела от Петрол този проблем го няма.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Аз пък вчера заредих от ЕКО на Никола Вапцаров и днес колата се изненада с доста приличен вървеж, независимо температурата на двигателя! Досега сипвах от друго Еко. Луда работа.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• От Еко съм много доволен, както и от Петрол - с една голяма уговорка обаче - много зависи от каква бензиностанция се сипва. Тук в Майнатаун съм си набелязал 2 на Еко (след бетонния мост на Марица преди панаира, и на Асеновградско шосе) и една на Петрол (пак на Асеновградско), с които нямам никакви проблеми нито на бензин нито на газ (с на Милена лебеда).
                            Ма се замислям дали да не пробвам и аз тоя РомПетрол щом толкоз го хвалите ...
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Аз преди много зареждах от Еко, е и сега също обаче като сложих няколко пъти от ОМВ Premiuma еми няма си кривя душата повече върви тая кола.. Дори сега съм с Еко+ добавка cetane буустър ама пак не върви тай като с ОМВ...
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                                Аз преди много зареждах от Еко, е и сега също обаче като сложих няколко пъти от ОМВ Premiuma еми няма си кривя душата повече върви тая кола.. Дори сега съм с Еко+ добавка cetane буустър ама пак не върви тай като с ОМВ...
                                Е говориш за коя нафта на Еко, обикновенната или скъпата?
                                Щото лично на мен скъпата си е доста добра и колата си върви доста добре, но и на ОМВ си е добре...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X