Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе за обикновената говоря но и от скъпата като налея никва разлика не виждам абе явно е си от бензиностанция до бензиностанция..
    П.С Всяка е добра като имам 5-6-тина литра в резервоара е тогава е най-добре
    AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
    Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
    AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Аз, оня ден сипах за тест на Еко, и трябва да призная, че ми хареса. Въпреки, че имах лош опит от нафтата.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Когато няма ЕКО зареждам на Лук Ойл.
        Картата на Лук Ойл е единственото нещо в живота ми, което съм спечелил без труд.
        Иначе зареждам на ЕКО по три причини:
        Първо горивата, както и дебитомерите им са наред-там пълня 33 литра газ, а на останалите стигнах до 43 при 40 литра бутилка.
        Втората е, че персонала на ЕКО на околовръстното на Перник са готини и имаме истински фен там, в лицето на много симпатично хлапе!
        Трето и най-важно- с всеки литър гориво от ЕКО, влизат пари в касата на клуба!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Най-често зареждам на Петрол и чат пат на Ромпетрол.
          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
            Лек ъпдейт на предишния ми пост в темата: някои по-квалифицирани хора от мен, след като се допитах до тях за неравномерната работа на двигателя с другия бензин, предположиха, че "карера"-та ми е запушила дюзите и неравномерната работа на двигателя идва от това, че от "рейсинг"-а се опитват да се отпушат... Не знам дали е точно от това, но след едно ударно третиране с "редекс", колата не мога да я позная - лично за мен дилемата кой е най-добрия 100-октанов бензин в момента е решена, поне засега, и той е "в-пауър рейсинг"
            Shell V-Power Racing - е, те това е истината.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Само на лукойл. По някои форуми доста започна да се говори за Ромпетрол. Доста доволни има от Efix бензин и Efix дизел.
              Някой има ли наблюдения?
              156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                Само на лукойл. По някои форуми доста започна да се говори за Ромпетрол. Доста доволни има от Efix бензин и Efix дизел.
                Някой има ли наблюдения?
                Един ъп за 95Efix на Ромпетрол.От август месец зареждам само такъв.Двигателя работи много добре и като разход е добре.Да не се вманячвам много но и на ауспуха няма такъв нагар като преди.Доволен съм от този бензин.Колега пробвай го мисля че няма да сгрешиш.Поздрави!
                алфа 156 1.8тс16v

Comment

• От мен за дизела на Ромпртрол...........
                  При няколко поредни зареждания от там ми светна на няколко пъти лампата за вода във филтъра..........
                  Загубиха един редовен клиент........
                  Разправям на едни приятели и те ми викат учудени, бе ти още ли ходиш да зареждаш там......
                  На ЕКО за сега нямам проблем..... да видим.....
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Shell V-Power Racing - е, те това е истината.
                    И аз в крайна сметка от него съм най-доволен, но на тази цена не си струва и затова си карам с Еко 95 Плюс.
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

• Ako колата харчи до към 10/100 си струва отвсякъде, ама ако е по-близо до към 15-16/100 харча вече е малко по-тегаво...

Comment

• когато няма ЕКО обикновено "тичам" в ОМВ или в краен случай в Шел .. на ЛукОйл след последната ми случка няма да стъпя ..
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Сподели за случката на Лукойл!
                          Имам приятел който е работил на Еко, сега работи на Лукойл. В разговор с него ми е споменавал, че от Лукойл-а в Русе нафтата е замръзнала мин. зима, на ОМВ е замръзнала нафтата в подземните им резервоари (нямам думи за тях), само на Еко е била ок.
                          По негови думи и препоръки ми каза да зареждам в Еко само, а й сега с 10ст отсръпка на литър е перфектно
                          Иначе мн гориво се продава на Лукойл-а, това е и причината да излязат тези промоционални карти на Еко сега...за мен класацията е такава:
                          1. Еко
                          2. Лукойл
                          3. Ромпетрол
                          4. шел и омв
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Сподели за случката на Лукойл!
                            Имам приятел който е работил на Еко, сега работи на Лукойл. В разговор с него ми е споменавал, че от Лукойл-а в Русе нафтата е замръзнала мин. зима, на ОМВ е замръзнала нафтата в подземните им резервоари (нямам думи за тях), само на Еко е била ок.
                            По негови думи и препоръки ми каза да зареждам в Еко само, а й сега с 10ст отсръпка на литър е перфектно
                            Иначе мн гориво се продава на Лукойл-а, това е и причината да излязат тези промоционални карти на Еко сега...за мен класацията е такава:
                            1. Еко
                            2. Лукойл
                            3. Ромпетрол
                            4. шел и омв
                            Интересно мнение има приятелят ти В Офроуд форума има много теми за горивата. Има и така за това кои горива замръзват при най-ниски температури и човекът си беше поиграл доста . Без добавки, с добавки, с..... още хиляда глупости. Най-добрата нафта беше на Омв Алпин дизела. Не ми се търси темата, но определено е добре да се погледне.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Говорихме само за обикновената нафта, не нещо специално колега!!!! И не е мнение а факт от мин.зима на малко повече от -20
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз зареждам предимно на лукйол и съм доволен като цяло примерно миналата зима съм карал с тяхната нафта и в големите студове когато беше -15 -20 градуса колата не съм я спрял и проблем с замръзване не съм имал.
                                Бензин също зареждам там А98 и съм доволен слагам и от еко 100 омв100 октана и честно да ви кажа разлика не правя колата си върви еднакво както с бензина от лукйол а 159-ката ми сякаш върви най доволно с тяхната нафта не че другата е лоша но незнам мое мнение
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X