Известие

Collapse
No announcement yet.

От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От лукойл с карта, защото ми намалят стотинки. Качеството за мен не е от решаващо значение - колата върви на всякакъв бензин.

Темата според мен трябва да е отделно за бензин, дизел и газ, защото има разлики в качеството на различните горива, за когото има значение ден Освен това много вериги са франчайз и това също дава разлики.

Comment

• Напоследък от ЕКО, имам и карта за отстъпка. Зареждам сто октана, но не намирам никаква разлика с 95 от лукоил. Преди зареждах именно от там, предимно газ. Хубави отстъпки правят събота и неделя.

Comment

• Шел и Лукойл. Шел са ми на удобно място, но като имам възможност ходя до Лукойла.

Comment

• Аз зареждам само на ЕКО . Скоро смених дросела с МПХ-то на пежото и слагах на ОМВ и Газпром и колата ми работеше като трактор , записваше грешки и т.н. Сложих си на ЕКО и се оправи всичко ... кой знае какви боклуци са ми сипали .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• ОМВ, Лукойл и Шел в Смолян съм го отписал, всеки път когато сипвам от тях жтд-то пуши като старите влакове на въглища
            От няколко месеца сипвам от Искилиев мисля че го няма другаде но съм много доволен и колата се държи добре
            И да ви предоредя ако някога пътувате до Девин НИКОГА не сипвяйте от Петрол Комерс миналата година горивото горивото им беше замръзнало в колонките

Comment

• Първоначално публикувано от radi_alfa156-2.4jtd Покажи съобщение
              ОМВ, Лукойл и Шел в Смолян съм го отписал, всеки път когато сипвам от тях жтд-то пуши като старите влакове на въглища
              От няколко месеца сипвам от Искилиев мисля че го няма другаде но съм много доволен и колата се държи добре
              И да ви предоредя ако някога пътувате до Девин НИКОГА не сипвяйте от Петрол Комерс миналата година горивото горивото им беше замръзнало в колонките
              В последно време зареждам ( когато намеря такава бензиностанция) на Ниш петрол и съм мнооого доволен, както от газта, така и от бензина ( нямам наблюдения над нафтата). В Смолян са на мястото на бившия Шел. За момента бензиностанциите все още не са брандирани, а са с бели табели и сини надписи на цените - лесно се разпознаватр. За съжаление в София има само 2 такива бензиностанции - едната е на входа на София (на Цариградско при Горубляне на влизане в града) и дригата е на изхода за Магистрала Хемус. Иначе, зареждам на Еко, ако не открия на Ниш петрол.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• година и половина сипвах на ГАЗ КОМ в младост 3,открих след доста експерименти на всякъде че таксиджийте са най верният пример за качество на горивата и сипване в реални литри,за сега най добре карам от всякъде с РОМПЕТРОЛ,след това е Лукойл променливо,но не забравяйте че летен и зимен режим на работа и харчене на колата са различни,студ,загряване,боксуване,инерция,киша сняг и тн...

Comment

• В последно време сипвам и от Алекс 333 -намира се на околовръстния път на входа за Овча купел. Доволен съм от пропан бутана там, а и цената е с около 10 ст. по-ниска от големите вериги. Винаги като отида има поне по 6-7 коли опашка, което според мен също е добър показател.
                  ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
                    В последно време сипвам и от Алекс 333 -намира се на околовръстния път на входа за Овча купел. Доволен съм от пропан бутана там, а и цената е с около 10 ст. по-ниска от големите вериги. Винаги като отида има поне по 6-7 коли опашка, което според мен също е добър показател.
                    В БГ опашки за качество няма, опашките са само за цена.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      В БГ опашки за качество няма, опашките са само за цена.
                      Може и заради цената да има опашки - незнам. Аз лично предпочитам бензиностанцията заради доброто съотношение цена/качество ( засега поне е добро съотношението).

Comment

• Пичове, внимавайте с ЕКО на колелото на 4-и км. Един приятел сипа там бензин и колата му Ауди А3 започна да се дави, да прекъсва, да гасне...Досипахме V Power 100 от Шел и колата се оправи. Кой знае ква помия са му налели. И аз съм сипвал от там и също не съм доволен. Като цяло имам 2 карти за отстъпка на ЕКо, ама вече не сипвам от там, че им е голям боклук бензина. С 95 се мъчи колата осезаемо, а и го харчи.
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Лукойл и Петрол зареждам само,два автомобила бензин и един дизел,доволен съм от въпросните две бензиностанций.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Зареждам дизел основно от Шел-а в Нова Загора, рядко в Сливен. Бензин и газ зареждам от Еко-Сливен (до Била), от Шел Сливен съм недоволен от газта, за бензина не намирам разлика м-у обикновения и v-power-a.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• От газта най съм доволен от ЕКО-то.
                              Last edited by svetlastf; d.m.y г., 15:37.
                              Alfa Romeo 1.8 TS `98
                              sigpic

Comment

• От няколко дни като собственик на 147 1.9 JTD 16v.Искам да споделя малко информация с вас и къде мисля да зареждам за в бъдеще.В фирмата която работя от 7 години основно колите са нови и дизелови .За този период от време сме сменили 4 големи вериги бензиностанции.Поради причини като замръзване на горивото през зимата,проблем с дюзи и разправии с оторизирани сервизи и гаранция на автомобилите.
                                Номерирам по качество като 1 е-най добро
                                1.Ромпетрол
                                2.Шел - скъпата навта
                                3.ОМВ - скъпата навта
                                4.Лукойл.
                                Та мисля да си зареждам на Ромпетрола от както сме на тях няма замръзване няма проблем с дюзи няма да свети вода в филтара.
                                Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
                                0w40 Shell Helix Ultra

Comment

Working...
                                X