If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
И аз зареждам от Лукойл и от време на време на Еко от скъпата нафта...На Омв съм ходил 2-3 пъти, просто нафтата от там имам чуството че се изпарява, свършва страшно бързо...
от както съм с алфата зареждам нафта само на Еко... направих няколко отчаяни опита с други бензиностанции, защото на еко ми е доста далеч , но ккакто каза колегата от другите места просто се изпарява ужасно бързо, а на всичко отгоре и не върви като с ековото гориво
ЕКО или
РОМПЕТРОЛ
Разлика във вървенето не намирам, даже и с нафта от съмнителни бензиносианции, но с тази от ЕКО определено е по-икономична.
Размислил съм се дали да не зареждам на Петрол, тъй като имам възможност да плащам с Транскарт 3% отстъпка, но май като чета мненията......... можеби да ги менкам. Имам карти за ЕКО и Ромпетрол ма те дават 1% и то на момента което не ме устройва..........
Иначе газта на ЕКО е гола вода, щом жената преди на старата кола викаше, бе нещо не върви!!!!!!!!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Главно бензин в Еко. Разлика във вървежа не виждам при различните бензиностанции, но само при Еко ги няма тези гадните замисляния, детонации и аха-аха да угасне колата при студен старт.
Зареждам на ШЕЛ, но на определени бензиностанции. Определено на някои завряни шелове горвото им е отвратително. От ЕКО съм също много доволен, но на тях зареждам много по-рядко.
Comment