Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко съм болен!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко съм болен!!!!!!

Днес бях бласнат от една марда която си мислише че може да кара в насрещното. Удара е лек само преден ляв мигач и преден калник. Поради лошото време и снега преместих колата малко по надоло по патя. Дойде моя застраховател направихме си протоколчето снимахме ииииии ще подписвам и той ме пита имаш ли възражения за щетите при което един Мерцедес 270 бус решава че трябва да спре в моята алафа!!!! И вече имах възражения по щетите За периода от 2 часа бях ударен 2 пати. Заклучението е ляв мигач смазан ляв калник врата предна и задна и огледалото! Явно днес ми е било писано да съм помлян! Колата си е в движение но в грозен вид.
    пс: Имам само едно въпросче понеже от застрахователната компания искат да видят какво се е случило под калника искат да го махна та някой правил ли го е това да ми каже. Гледам има някви шестограми ама дали е заварян някаде? От Бургас съм някой ако има части да казва от горе споменатите.
    Малко с надсмешка говоря за случилото се ама при втория удар вече ме изби на смях.
    Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

колега... при вторият оглед е хубаво да е в някой сервиз... така ако има и нещо друго в сервиза ще го видят и ще го кажат на застрахователите

Comment

Направо я карай в сервиза и там да я дооглеждат. Не е твоя работа да им разглобяваш на застрахователите
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

То колега,след първия път вече не боли толкова!
        Съжалявам за колицата ти,но местя темата в Общи приказки,защото там са спамерите-капацитети по тия въпроси!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Кофти рабато, аз лично никога не излизам в такива дни, защото е пълно с патаци.
          Last edited by fred; d.m.y г., 10:25.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Наистина много лошо! 2 пъти за един ден, дано сега ти покрият всичко и да забравиш на бързо за станалото...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Смея се ама хич не е смешно................дано кихнат добри пари, че да си я оправиш.И аз съм за сервиза.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Ами и аз сега се смея ама тогава хич не ми беше смешно! Когато ми платят ще кажа коя е фирмата в която имам застраховка. Засега съм супер доволен всички си вършат работата перфектно. Днес си махнах калника ТО БИЛА ФАСУЛСКА РАБОТА хахахах ако някой се интересува ще му кажа как се прави.

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:42 ----------

Само да попитам дали някой от форума има части за алфа 146. Аз съм от Бургас Трябват ми преден ляв калник, преден ляв мигач, ляво огледало не е ел. и е без подгрев, трябва ми и мичав ляв който е в калника и пласмасовия под калник пак ляв. Ако имате познати казвайте! Мерси!
                Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщение
                  Днес бях бласнат от една марда която си мислише че може да кара в насрещното. Удара е лек само преден ляв мигач и преден калник. Поради лошото време и снега преместих колата малко по надоло по патя. Дойде моя застраховател направихме си протоколчето снимахме ииииии ще подписвам и той ме пита имаш ли възражения за щетите при което един Мерцедес 270 бус решава че трябва да спре в моята алафа!!!! И вече имах възражения по щетите За периода от 2 часа бях ударен 2 пати. Заклучението е ляв мигач смазан ляв калник врата предна и задна и огледалото! Явно днес ми е било писано да съм помлян! Колата си е в движение но в грозен вид.
                  пс: Имам само едно въпросче понеже от застрахователната компания искат да видят какво се е случило под калника искат да го махна та някой правил ли го е това да ми каже. Гледам има някви шестограми ама дали е заварян някаде? От Бургас съм някой ако има части да казва от горе споменатите.
                  Малко с надсмешка говоря за случилото се ама при втория удар вече ме изби на смях.
                  Правиш ли разлика между Ъ и А?
                  Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                  Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

правя да! Но съм свикнал да пиша с английски букви където няма Ъ!!! Все пак ти се извинявам за правописа ми!
                    Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

За калника - знаем че е фасулка работа колега
                      За Частите - Пусни си тема в раздел Купува, или прегледаи обилно раздел Продава
                      Поздрави!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщение
                        правя да! Но съм свикнал да пиша с английски букви където няма Ъ!!! Все пак ти се извинявам за правописа ми!
                        Не се заяждам, просто ми прави впечатление, че много хора не си правят труда да пишат правилно.
                        Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                        Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Working...
                        X