Днес бях бласнат от една марда която си мислише че може да кара в насрещното. Удара е лек само преден ляв мигач и преден калник. Поради лошото време и снега преместих колата малко по надоло по патя. Дойде моя застраховател направихме си протоколчето снимахме ииииии ще подписвам и той ме пита имаш ли възражения за щетите при което един Мерцедес 270 бус решава че трябва да спре в моята алафа!!!!
И вече имах възражения по щетите
За периода от 2 часа бях ударен 2 пати. Заклучението е ляв мигач смазан ляв калник врата предна и задна и огледалото! Явно днес ми е било писано да съм помлян! Колата си е в движение но в грозен вид.
пс: Имам само едно въпросче понеже от застрахователната компания искат да видят какво се е случило под калника искат да го махна та някой правил ли го е това да ми каже. Гледам има някви шестограми ама дали е заварян някаде? От Бургас съм някой ако има части да казва от горе споменатите.
Малко с надсмешка говоря за случилото се ама при втория удар вече ме изби на смях.

пс: Имам само едно въпросче понеже от застрахователната компания искат да видят какво се е случило под калника искат да го махна та някой правил ли го е това да ми каже. Гледам има някви шестограми ама дали е заварян някаде? От Бургас съм някой ако има части да казва от горе споменатите.
Малко с надсмешка говоря за случилото се ама при втория удар вече ме изби на смях.
Comment