Известие

Collapse
No announcement yet.

Никой не иска 156, да се смея или да плача?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никой не иска 156, да се смея или да плача?

Ето какво ми се случва от извесно време на сам. Званя по автокъщи и частни лица които продават коли. Харесвам си някоя по-нова кола(2005,6,7,8г) от моята Алфа 156(1999) и питам продавача:
    -Може ли бартер с доплащане?
    -Може!- отговаря той
    -Супер!- казвам аз
    –За какво?-той
    –За Алфа 156, обслужена с каско и една торба екстри.....–опитвам се да кажа аз, а отсреща чувам
    -НЕ НЕ НЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕ НЕ, не и за Алфа въбще не и за италианско, за нищо на света, не можем да ги продадем и само ни седят. Просто не става!.
    Следва прекъсване на връзката

Какво мислите колеги?

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Стегни си я и си я карай или я дай "без пари".
    Ако е в добро състояние пак я дай "без пари", но на фен.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Това че им седяли и не ги продавали ще го подмина, щото като си завъртиш главата по улиците и друго си мисли човек, ама как и да е. Само ми е чудно кой аджеба продава каквото и да е в сегашната криза
      Last edited by ancho; d.m.y г., 19:33.

Comment

.

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
        Това че им седяли и не ги продавали ще го подмина, щото като си завъртиш главата по улиците и друго си мисли човек, ама как и да е. Само ми е чудно кой аджеба продава каквото и да е в сегашната криза

Comment

Никой не иска Алфа Ромео, но когато излезна с красавицата всеки я заглежда? Защо ли е така?
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Вярно е това че има доста Алфи в последно време по улиците, почти колкото БМВ-та 3

Ама не веднъж ми се случи подобен разговор- поне 5-6 пъти реаргират така. Иначе аз мойта така или иначе я давам с 5000лв загуба ама това е друга тема

Comment

Тва в кое село се развива действието?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Тва в кое село се развива действието?
                В с. България предполагам!?

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                  В с. България предполагам!?
                  Надали е звънял в цяла България, а?

Comment

то пък търговците какво продават сега из тази криза, всяка продажба си е жив късмет
                    така казват, защото ти искат кеш паричките всичките, за да не се занимават после с намирането на друг клиент за Алфата
                    за всеки влак си има пътник, по-добре си дай колата на ценител, който ще я гледа както трябва, тертеплия човек

Comment

Реномето на италианските автомобили навсякъде в Бг е едно.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Надали е звънял в цяла България, а?
                        Селото е милата(мръсната) ни столица. Не съм звънял на друго място, а и не мися че има смисъл да звъня по цяла БГ.

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                          Селото е милата(мръсната) ни столица. Не съм звънял на друго място, а и не мися че има смисъл да звъня по цяла БГ.
                          Хъм. Странно. Щото баш у големото село талянки се карат доста.

Comment

Верно е ама джамбазите бягат от мене като дявол от тамян

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                              ..., а отсреща чувам
                              -НЕ НЕ НЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕ НЕ, не и за Алфа въбще не и за италианско, за нищо на света, не можем да ги продадем и само ни седят. Просто не става!.
                              Следващия път кажи (ей така за проба), че предлагаш френска или немска, да видиш какъв ще е отговора.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                              X