Известие

Collapse
No announcement yet.

Никой не иска 156, да се смея или да плача?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    А какъв зор имаш да я сменяш? Какво по-точно искаш да купиш?
    Коле, той го е написал човекът :
    Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
    Харесвам си някоя по-нова кола(2005,6,7,8г) от моята Алфа 156(1999)
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Препоръчвам на колегата да си събере още 3000 лева, които не му достигат и на колкото му оценяват колата джамбазите и да си купи кеш другата кола, пък 156-цата винаги може да се ползва като резервна. Всички знаем от опит, колко е хубаво да имаш още една - две коли
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Препоръчвам на колегата да си събере още 3000 лева, които не му достигат и на колкото му оценяват колата джамбазите и да си купи кеш другата кола, пък 156-цата винаги може да се ползва като резервна. Всички знаем от опит, колко е хубаво да имаш още една - две коли
        Аз за това не си продавам малката Алфа, защото е перфектна, а в същото време не мога да я продам изгодно - така двете се натоварват горе-долу равномерно и се използват удобствата, които дават всяка една от двете.
        sigpic

Comment

Вярно е това ама освен 156-цата имам още: ситроен ХМ(глътнал толкова пари колкото Алфата, а не струва дори и на половина), рено 11(не го продавам железна кола 1.7 GTE 94к.с. и всичките са живи!) и шкода 105(продава се на части). Супа ли да си варя от тези коли? Иначе онзи ден бях на косъм да си взема още една кола ама се разтуриха нещата и сега пак си мисля че трябва да разчистя авто парка за да си взема нова кола.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
            Вярно е това ама освен 156-цата имам още: ситроен ХМ(глътнал толкова пари колкото Алфата, а не струва дори и на половина), рено 11(не го продавам железна кола 1.7 GTE 94к.с. и всичките са живи!) и шкода 105(продава се на части). Супа ли да си варя от тези коли? Иначе онзи ден бях на косъм да си взема още една кола ама се разтуриха нещата и сега пак си мисля че трябва да разчистя авто парка за да си взема нова кола.
            Кофти момент си избрал за разчистване на автопарка, друже... Едните нямат пари, другите пък се пазарят като цигани за 300 лева по-евтино... По-добре изчакай, и без това Шкодата, Реното и Ситроена скоро ще трябва да ги връщаш за скрап заради предстоящите годишни екотакси.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Кофти момент си избрал за разчистване на автопарка, друже... Едните нямат пари, другите пък се пазарят като цигани за 300 лева по-евтино... По-добре изчакай, и без това Шкодата, Реното и Ситроена скоро ще трябва да ги връщаш за скрап заради предстоящите годишни екотакси.
              И откъде съдиш за тия прословути екотакси? От ненадейното рязко повишаване на стандарта или пък от склонността на правителството към непопулярни мерки?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                ми зависи от алфите бе
                има некои дето имат кво ли не и струват едни други пари и се продават лесно
                има и да по 3к и никой не ги ще

а жабмазите са ясни
                на тях и дай само субару ако може
                Подкрепям това мнение !!!!
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Купиш ли алфа, вечно твоя е.

Comment

Никакви коли не се продават

Да знаеш колко "играчи" си продават колите.
                    В петък ми предложиха Е300Д за 7,5к лв.
                    Днес БМВ 530Д - 2000г - с чип, кожа поизтормозено де за 8000лв. при това разсрочено 3к и после 10месеца по 500лв.
                    Не че няма яки 18-ки и т.н. даже още си мисля. Добре че нямам кинти, че щях да се вкарам в филма БМВ.
                    Карах едно 520 2 месеца и повече не повтарям не и преди да ми станат доходите х2
                    ALFA 156 1.9JTD '98
                    ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      И откъде съдиш за тия прословути екотакси? От ненадейното рязко повишаване на стандарта или пък от склонността на правителството към непопулярни мерки?
                      Естествено, че от второто. Оня "командос от предградията" непрекъснато повтаря за дупките в бюджета и как трябвало да се кърпят
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

cassillas като гледам темата ти остана само да плачеш и
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                          cassillas като гледам темата ти остана само да плачеш и
                          последно време си си вирна нослето смело...
                          на помниш и ти колко хленчи по темите за продажбата на нужника си....

не е нужно след като си се "отървал" от кенефа да ревеш против колегите... не е колегиално

лично мое мнение ... ако нямаш какво да кажеш по добре замълчи....

Comment

Oлеле, и тази тема започна да придобива груб селски характер.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
                              последно време си си вирна нослето смело...
                              на помниш и ти колко хленчи по темите за продажбата на нужника си....

не е нужно след като си се "отървал" от кенефа да ревеш против колегите... не е колегиално

лично мое мнение ... ако нямаш какво да кажеш по добре замълчи....
                              3 кенефа мой човек
                              сега и колегата като иска да се отърве от неговия дай да плачеме
                              само бъркаш за моя кенеф защото 5000хилядарки изобщо не ме притесняват и никога не съм ревал че ми виси ако се беше задържал още малко и на 4000 щях да го дам за да ми се махне от главата

просто отговорих на колегата според питането в заглавието
                              може да прочетеш и мнения преди мойто който също не са ласкателни

ае поздрави и без лоши чувства
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Гледам в мобилето има и по над 6000лв 156-ци... дали ще се продадат?
                                Проблема в момента обаче не е в марките.
                                Имам познати които продават Seat Leon , Audi A4 , Opel Vectra и нищо не става.
                                А колите са читави.

Comment

Working...
                                X