Първоначално публикувано от cassillas
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Никой не иска 156, да се смея или да плача?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
А някой да се замисля, че няма свободни пари в момента за автомобили в частта от населението която купува 2 ра ръка?
И това не влияе само на цените на италианските возила?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ на тази цена, с всичко сменено...никой не я иска??? Това е българина просто нямам думи...
Дори да си сменил всичко, един непознат човек не може да разчита 100%, че всичко е перфектно.
Ти си имал желанието и си подържал автомобила, но може ли някой напълно да се довери примерно на работата по колата на твоите майстори или качеството на резервните части, въпреки твоите добри намерения - демек трябва да разчита на преценките ти.
Купувачът трябва много добре да те познава теб и машината ти, за да може да оцени стойностно това което купува.
Така, че е по-скоро нормално да не вземе предвид твоите усилия за подръжка състоянието на автомобила, което се отразява на парите, които би дал за твоята кола.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение...с всичко сменено...никой не я иска??? ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНикой не иска Алфа Ромео, но когато излезна с красавицата всеки я заглежда? Защо ли е така?и всеки и се
, пък и щом имаш кола с ткава скъпа поддръжка, значи имаш
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеПросто няма как някой да се интересува от "всичко сменено", при положение, че всеки търговец лъже и мами за тези неща! Приказката за лъжливото овчарче важи с пълна сила на национално нивоВсе пак е от наще
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДа така е, но аз на колегата мога да вярвамВсе пак е от наще
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСтегни си я и си я карай или я дай "без пари".
Ако е в добро състояние пак я дай "без пари", но на фен.Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:15.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДа така е, но аз на колегата мога да вярвамВсе пак е от наще
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми взимай я тогава, какво чакаш.иначе да я бях взел....
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
за търсенето на 156ца
Не е верно че никой не иска 156ци - искат, ама да са нов внос и да са по 4 бона. В момента когато я продаваш карана в България, никой вече не иска да даде парите, които тя си струва (щото си сменил половината кола вече едва ли не). Моята ако я продавам и намеря мераклия за 4000 (четири хиляди) лева, веднага му давам ключовете и ще знам че съм направил сделка по отношение на цената. Ама хората нямат пари и знам че и за 3 бона надали ще се намери клиент. Затова си я карам като пич и си върша работа с нея и не ми е зорAlfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Чета, чета и се чудя! За какви 3000-4000 лв говорят колегите?! Една хубава, запазена, добре поддържана кола от този модел струва повече. Има екземпляри и за 4000, но те не струват, пред ремонт са, ходова част аут и още какво ли не. Вярно са се обезценили колите, ама чак толкова.
Ама то си е като новата кола: един модел с вс възможни екстри и глезотиики качва колата с 20-30к лв! Не съм виждал колите Ви, нито знам състоянието им, но за 4000 да си готов да си дадеш колата веднага без да се замислиш!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Еми това е цената за да се продаде колата относително бързо...
Ако решиш да я продаваш, така или иначе, като държиш висока цена 1 година , какъв е келепира? Ами, пак ще я продадеш на ниска цена и това е.
Аз я имам от около 4 месеца и съм хвърлил сума пара, но това както е ясно, никой не го интересува.
Хората се интересуват, да пише НОВ ВНОС , Обслужена , 120 000км , Нови Гуми ( просто лъснати стари в общия случай). Това е
Пък, че след това ще хвърли още толкова да я вкара в час е друга тема.
И че ще реве като девица, че частите били скъпи...
Ще ви дам пример с А4 дизел. На което ауди окачването му е над 1000лв , да не кажа много над...
Като я купи някой тая ти ми кола, която всъщност не е на 160 000км , а е на 500 000км , като смени предница , турбина , валове ,дебитомер и после к'во според Вас ще говори тоя човечец , на мен примерно за А4 ?
Винаги съм бил противник на новия внос. Тука поне сменяме масла и не купуваме колите си от морги!
Comment
Comment