If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Купувам, продавам коли всякакви.....
ВсиЧко е въпрос на търсене и педлагане като цена.. и най вече търпение.....е някой път духаш супата.....но неможе само (+)
един приятел го каза много точно автомобила е скъпо удоволствие , което може да бъде сравнено с яма в която само наливаш и няма да зълниш . Помили си какво ти е дала красавицата и кажи тия 5 бона колко голяма загуба са ти . Всички те разбираме но почти няма автомобил , които да е купен за едни пари и след време да е продаден без никаква загуба
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Пич, определи си ЕДНА кола, която да оставиш за резервна, другите ги пускай за продажба и си взимай каквото си решил. Бартерът НЕ Е решение. Жамбазинът не харесвал твоята? - друг ще я хареса, за всеки влак си има пътници. Стига цената ти да е В пазара.
- Е аз искам да взема нещо ама до 6 000 лв.
- Вземи си ОПЕЛ хем здрава хем не се чупи...
- А ОРЕЛ не искам мерси аз съм си голфаджия (
същият кара Пасат на 15 години).
- Е че вземи си нещо тогава 2004 година по-ново ?
- Е да бе там изскачат над 10 000 лева. Има едни италияанки, не са лоши ама карал съм фиат...
- Е па земи си Алфа кво ?
- Еееее да бе знаеш ли ги колегите от другият етаж яко зарибени карат Алфи ма имат и една на части, че като им се чупи да си я оправят.....
Не се обадих, защото незнаят, че имам Алфа.
Че Алфите не са от най-здравите не са.
Но пък разни голфаджии да се напинят, колко са скапани Алфите при положение, че дълго време са карали и Фиат не го разбирам.
Просто казано - Алфите не са за мурдари.
Не е добре човек да се вманиячва, но когато има едно на ум каго неравности по пътя, периодичен и неангажираж преглед на течности и др.дребни подробности, което е присъщо за собстениците на италиански коли, всички тези действия стават нещо обичайно, което не прави впечетление, а на повечето им доставя удоволствие.
Абе кратко казано трябва да имаш отношение към колата и да я приемаш като някакъв небиологичен огранизъм.
Отделен въпрос е звук на двигател, вървеж и естри в интериора.
Всички тези неща не идват така отвътре на всеки един човек.
Естествено, че от второто. Оня "командос от предградията" непрекъснато повтаря за дупките в бюджета и как трябвало да се кърпят
Да бе ама командосът все пак е наясно, че ако ги приеме тия екотакси такъв ще му закърпят, че ще се чуди отде му е дошло.
Не помня кой изтърси преди време една умна приказка във форума - че българинът може всичко да изтърпи, ама ако му посегнеш на цигарите, алкохола и колата, тогава вече ще скочи.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
От тия такси ще изскочи само един голям
Това е работа е умрряла и няма политик, койтода предприеме подобна безмислена мярка в бедна държава, която не произвежда 10-15 вида автомобили.В Румъния има една подобна такса, за която ЕС е наложила глоби /там се цели да се повиши продажбата на Дачия/, не знам и кога ще я отмени поредната съдебна инстанция.
Колега, не се занимавай с глупости ... Карай си алфата с кеф... Алфите на старо са евтини, но малко хора могат да се решат и да се престрашат да изпитват удоволствието да карат алфа.... Някой може да не им са проблем 5000 , но пак гледат да се отърват от кефа щот били ненадеждни и да карат кенефи и каруци(чети - жипуве)... Всеки си има право на мнение - преди време имаше един - сфинкса дето караше нечупливи тойотки , правили сериозни проблеми на 400км.... Сега има и други заможни колеги , които не се решиха да си оставят алфите и не виждам смисъл от присъствието им тук..
Comment