Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко често си пилите гумите ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако на около има някои превъЗбуден състеЗател... Там съм!!!Инъче За щяло и нещтяло ги иЗбягвам теЗи работи!!!
    Grande Punto 1.9 Sporт
    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от gigi
      Първоначално публикувано от MONI
      Първоначално публикувано от BatVas
      Ами аз под пилене разбирам колко често я изрязвам колата - иначе гуми не въртя - ама минимум веднъж на ден я изрязвам
      А чакай сега анкетата е за въртене на гуми, а не за изрязване ......щото там вече
      Е аз мойта като тръгна да я изрязвам и без да искам си пили гуми, а при Бобо е направо невероятно да не изпилиш.
      ЕЕЕ от 103к.с до 160-70 и 250к.с. не е малка разликата пък и аз от старт по рядко я изрязвам.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Re: Колко често си пилите гумите ?

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
        Вярно че това си пада малко селска гъзария, ама на мене поне много ми успокоява нервната система , а тука май на почти всички това не им е никакъв проблем.
        Трябваше да има в отговорите "когато сте ядосани" -само тогава.Иначе си е селска гъзария-т.е. простащина
        Alfa156 Against All

Comment

много обичам да се закачам по светофарите със разни гъзари подкарали разни "спортни" мерцедеси ,беемвета,опели и се налага често да попревъртам гуми. Обаче като му видиш физиономията на тарикатчето после и как гледа на другата страна и се прави на луд ми е много кеф. Е понякога и мен ме понабият но това е по рядко.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

ot tva vartene se tro6at kareta!! 17"
            4ервената 155-ица с 4ерните 17''-ки

Comment

Първоначално публикувано от 155TS2.0
              ot tva vartene se tro6at kareta!! 17"

Започни да пишеш на КИРИЛИЦА
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
              X