If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще отварям кафе-аператив.мисля да го крастя с италианско име първото което ми идва на ум е МИЛАНО логично защо-там е създадена любимата ми марка кола алфаромео.ако някои има предложение за името на кафето да пише в рамките на една седмица.
По-принцип е създадена в Торино и после са преместили заводите в Милано,но името е много хубаво и ще подхожда на кафето.Пожелавам ти успех в начинанието
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
А къде ще се намира в Казанлък?
Иначе името е синпатично
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Дам , Милано е добре , ама трябва да си подхожда с интериора . Да не стане каубойски бар " Вивалди " или джаз клуб " При Пешо " Успех ти желая , може да те навестя като се стопли
ще отварям кафе-аператив.мисля да го крастя с италианско име първото което ми идва на ум е МИЛАНО логично защо-там е създадена любимата ми марка кола алфаромео.ако някои има предложение за името на кафето да пише в рамките на една седмица.
Има доста заведения в града кръстени на градове или квартали от известни градове!
На мен минаги ми е харесвало - фразата - или преведено - Спортно Сърце!
Друг вариант е името на дизайнерска марка -
# Bertone
# Giorgetto Giugiaro / Italdesign
# Pininfarina
# Zagato
Italdesign ми се струва интересно , но изисква силно нестандартно обазвеждане, ако ме разбираш.
Според мен бар Джулиета,ще му отива. Особенно сега след появата и наследника на алфа 147,-джулиета. Кафето ще е с модерно, красиво име. Успех в отварянето ,брой ме за редовен клиент.
Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Послушайте Стоенчо- името да кореспондира със съдържанието.
В общи линии мнението ми за подобна тема е негативно. Това е от рода"Какъв бизнес да започна"
Прецени си как изсакш да изглежда заведението, към какъв тип клиенти ще е насочен, какъв ще е асортимента и т.н. След това му намери подходящото име което ще подхожда на вида и асортимента и ще се харесва на клиентите.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
И аз съм за Cuore ,думата се забива в съзнанието.
Освен това ще ти бъда и клиент.
ПС:Доста хора ще се окажем от Казанлък,за жалост все по рядко се прибираме.
много зависи от стила на музиката и интериора на заведението, ако мислиш да е с поп-фолк го кръсти - ПЛАНЕТА
но ако решиш да е нещо италианско то задължително музиката трябва да е от апенините - твърдо залагам и аз на Cuore Sportivo и задължително Ерос Рамацоти
това си е мое мнение и не е задължително да се съобразяваш с него
успех
много зависи от стила на музиката и интериора на заведението, ако мислиш да е с поп-фолк го кръсти - ПЛАНЕТА
но ако решиш да е нещо италианско то задължително музиката трябва да е от апенините - твърдо залагам и аз на Cuore Sportivo и задължително Ерос Рамацоти
това си е мое мнение и не е задължително да се съобразяваш с него
успех
Comment