Известие

Collapse
No announcement yet.

Отварям кафене аператив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отварям кафене аператив

ще отварям кафе-аператив.мисля да го крастя с италианско име първото което ми идва на ум е МИЛАНО логично защо-там е създадена любимата ми марка кола алфаромео.ако някои има предложение за името на кафето да пише в рамките на една седмица.

По-принцип е създадена в Торино и после са преместили заводите в Милано,но името е много хубаво и ще подхожда на кафето.Пожелавам ти успех в начинанието
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

благодаря

Comment

А къде ще се намира в Казанлък?
        Иначе името е синпатично
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

между пазара и болницата,на втора аптека.

Comment

малко е банално , но пък е банално защото е широко ползвано и добро

а каква ще е атмосферата в заведението ? името дали ще му отива
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Дам , Милано е добре , ама трябва да си подхожда с интериора . Да не стане каубойски бар " Вивалди " или джаз клуб " При Пешо " Успех ти желая , може да те навестя като се стопли
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от brus_li Покажи съобщение
                ще отварям кафе-аператив.мисля да го крастя с италианско име първото което ми идва на ум е МИЛАНО логично защо-там е създадена любимата ми марка кола алфаромео.ако някои има предложение за името на кафето да пише в рамките на една седмица.
                Има доста заведения в града кръстени на градове или квартали от известни градове!
                На мен минаги ми е харесвало - фразата - или преведено - Спортно Сърце!
                Друг вариант е името на дизайнерска марка -
                # Bertone
                # Giorgetto Giugiaro / Italdesign
                # Pininfarina
                # Zagato

Italdesign ми се струва интересно , но изисква силно нестандартно обазвеждане, ако ме разбираш.

Мястото ми е близо и когато съм в родния град, ще го посещавам, независимо името, щом има фенове на марката там!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Според мен бар Джулиета,ще му отива. Особенно сега след появата и наследника на алфа 147,-джулиета. Кафето ще е с модерно, красиво име. Успех в отварянето ,брой ме за редовен клиент.
                  Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                  Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

А на "Alfa Romeo", какво му е?
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

cuore е готино някой добър дизайнер ако ти измисли и добра визия с това име нещата ще си легнат мисля
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Послушайте Стоенчо- името да кореспондира със съдържанието.
                        В общи линии мнението ми за подобна тема е негативно. Това е от рода"Какъв бизнес да започна"
                        Прецени си как изсакш да изглежда заведението, към какъв тип клиенти ще е насочен, какъв ще е асортимента и т.н. След това му намери подходящото име което ще подхожда на вида и асортимента и ще се харесва на клиентите.
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

И аз съм за Cuore ,думата се забива в съзнанието.
                          Освен това ще ти бъда и клиент.
                          ПС:Доста хора ще се окажем от Казанлък,за жалост все по рядко се прибираме.
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

много зависи от стила на музиката и интериора на заведението, ако мислиш да е с поп-фолк го кръсти - ПЛАНЕТА
                            но ако решиш да е нещо италианско то задължително музиката трябва да е от апенините - твърдо залагам и аз на Cuore Sportivo и задължително Ерос Рамацоти
                            това си е мое мнение и не е задължително да се съобразяваш с него
                            успех

Comment

много зависи от стила на музиката и интериора на заведението, ако мислиш да е с поп-фолк го кръсти - ПЛАНЕТА
                              но ако решиш да е нещо италианско то задължително музиката трябва да е от апенините - твърдо залагам и аз на Cuore Sportivo и задължително Ерос Рамацоти
                              това си е мое мнение и не е задължително да се съобразяваш с него
                              успех

Comment

Working...
                              X