Известие

Collapse
No announcement yet.

Отварям кафене аператив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Името на заведението е от голямо значение и от него много зависи, дали ще тръгне бизнеса. В другите държави хората прибягват до консултации със специалисти по Фенг Шуи или радиестезисти, когато избират името. Вибрацията, която излъчва името на заведението оказва подсъзнателно въздействие върху хората. Най-краткия съвет, който мога да дам е в името да има буквата "Р". Има значение и как ще е изписано и с какъв цвят, но това може само радиестезист да го определи с точност. Ако заинтересования реши може да се обърне към услугите предлагани от инж.Мариновhttp://radionicabg.com/bg
    Аз се занимавам с радиестезия и ползвам уреди на въпросния човек за лични цели. Честно казано, нагледал съм се на чудеса. И преди някой да възроптае, нека прочете книгата на Луи Тюрен, "Научна физикална радиестезия"

Comment

Първоначално публикувано от Vanco Покажи съобщение
      Името на заведението е от голямо значение и от него много зависи, дали ще тръгне бизнеса. В другите държави хората прибягват до консултации със специалисти по Фенг Шуи или радиестезисти, когато избират името. Вибрацията, която излъчва името на заведението оказва подсъзнателно въздействие върху хората. Най-краткия съвет, който мога да дам е в името да има буквата "Р". Има значение и как ще е изписано и с какъв цвят, но това може само радиестезист да го определи с точност. Ако заинтересования реши може да се обърне към услугите предлагани от инж.Мариновhttp://radionicabg.com/bg
      Аз се занимавам с радиестезия и ползвам уреди на въпросния човек за лични цели. Честно казано, нагледал съм се на чудеса. И преди някой да възроптае, нека прочете книгата на Луи Тюрен, "Научна физикална радиестезия"
      Тези неща, които ги пишеш ги има в учебниците по маркетинг - тези, които са учили тези науки си спомнят навярно /моите уважения към цитирания инженер/.

Става въпрос за комбинация от редуване на съгласни и твъри гласни, като не е лошо наистина да има поне една твърда съгласна в името - елементарно.

Ако някой си направи труда да провери моето предложение в предишните постове, ще разбере за какво става въпрос.

Аз предложих - "Маранело", което онагледява предходно казаното от мен.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Натрупването на сонорни съгласни показва разни неща дето не са баш за име на заведение. Ама у вас никой не плаща да му дават акъл, щото ние разбираме всичко. А едни пиар и маркетинг услуги струват едни пари. Пък що да ги даваме като то е много лесно.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Натрупването на сонорни съгласни показва разни неща дето не са баш за име на заведение. Ама у вас никой не плаща да му дават акъл, щото ние разбираме всичко. А едни пиар и маркетинг услуги струват едни пари. Пък що да ги даваме като то е много лесно.
          E, добре де, малко съм пресилил нещата.

Може да се измисли име, което не значи нищо - просто да звучи добре.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            E, добре де, малко съм пресилил нещата.

Може да се измисли име, което не значи нищо - просто да звучи добре.
            Може. Принципно всичко може.
            Аз просто ти използвах мнението, за да покажа, че един неспециалист, дори и да има широка обща култура, пропусна разни важни детайли от картината.

Comment

Може. Принципно всичко може.
              Аз просто ти използвах мнението, за да покажа, че един неспециалист, дори и да има широка обща култура, пропусна разни важни детайли от картината.
              Е, ми ако има някой супер специалист в този форум да се обади - все пак става въпрос за някакво кафе, неясно какво.
              sigpic

Comment

Е, ми ако има някой супер специалист в този форум да се обади - все пак става въпрос за някакво кафе, неясно какво.
                Именно. Ако ще да се казва При Кънчо, пак ще върви, ако алкохола не е менте и не удрят в сметките.

Comment

А бе аз да попитам тук както си расъждавате така за имена на заведения, някой имал ли е такова, и ако е бил собственик има ли преки наблюдения върху връзката на името и оборота, или само си разсъждавате на теория за Фенг Шуи и радиестезия ?

п.с. От всичко прочетено по горния пост на Търтея е най-близко до истината
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 21:18.

Comment

Тоьа,че масата българи разбират от всичко и няма тайни за тях в която и да е област е ясно. За висчко си има хора и по добре да платиш и да и свършат работата или услугата, отколкото да се правиш на разбирач.

За кафенето колегата да наблегне на качеството, а за името да отбягва наложени брандове.По добре е да търсиш някаква уникалност и да искаш да ноложиш себе си на пазара.
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      А бе аз да попитам тук както си расъждавате така за имена на заведения, някой имал ли е такова, и ако е бил собственик има ли преки наблюдения върху връзката на името и оборота, или само си разсъждавате на теория за Фенг Шуи и радиестезия ?

п.с. От всичко прочетено по горния пост на Търтея е най-близко до истината
                      Естествено, че има значение името, но това е само един елемент - нещата са комплексни и не може да се каже, че от името ще зависят оборотите.

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                      Тоьа,че масата българи разбират от всичко и няма тайни за тях в която и да е област е ясно. За висчко си има хора и по добре да платиш и да и свършат работата или услугата, отколкото да се правиш на разбирач.
                      Ще си платиш, ако усетиш, че има смисъл - когато си в началото нещата са други.
                      sigpic

Comment

Ако исаш да правиш нещо или го правиш или не се захващаш с него.Винаги има смисал да си платиш на хора, разбиращи и занимаващи се с това.То затова ги има, те не са за окраса.Има ПР-и, рекламни агенции, за който си заслужава да се плати n сума пари и да стане както трябва.
                        Колкото до името то е почти без значение,както и да го кръсти все тая.Работя със заведения и от името ни най-малко не зависи оборота им.Може да се казва "При Онуфрий" и да върви адски много, може да се казва и "La Piazza" и да е пълна гробница.
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          Ако исаш да правиш нещо или го правиш или не се захващаш с него.Винаги има смисал да си платиш на хора, разбиращи и занимаващи се с това.То затова ги има, те не са за окраса.Има ПР-и, рекламни агенции, за който си заслужава да се плати n сума пари и да стане както трябва.
                          Колкото до името то е почти без значение,както и да го кръсти все тая.Работя със заведения и от името ни най-малко не зависи оборота им.Може да се казва "При Онуфрий" и да върви адски много, може да се казва и "La Piazza" и да е пълна гробница.
                          Хайде, да не се изказваме с крайни мнения.

Представи си заведение в стил ро-ко-ко и да се казва "При Онуфрий"
                          sigpic

Comment

Хайде, да не се изказваме с крайни мнения.

Представи си заведение в стил ро-ко-ко и да се казва "При Онуфрий"

Хвани правилния ПР и защо не? Ама нека не разваляме темата..
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi
                            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Тук нещата трябва да се разграничат - по принцип ли говорим или за дадения случай.

Струва ми се, че тук стават противоречията.
                              sigpic

Comment

Е как ше го хванат бе. Като им кажа цената и викат ама скъпо.

Comment

Working...
                                X