Името на заведението е от голямо значение и от него много зависи, дали ще тръгне бизнеса. В другите държави хората прибягват до консултации със специалисти по Фенг Шуи или радиестезисти, когато избират името. Вибрацията, която излъчва името на заведението оказва подсъзнателно въздействие върху хората. Най-краткия съвет, който мога да дам е в името да има буквата "Р". Има значение и как ще е изписано и с какъв цвят, но това може само радиестезист да го определи с точност. Ако заинтересования реши може да се обърне към услугите предлагани от инж.Мариновhttp://radionicabg.com/bg
Аз се занимавам с радиестезия и ползвам уреди на въпросния човек за лични цели. Честно казано, нагледал съм се на чудеса. И преди някой да възроптае, нека прочете книгата на Луи Тюрен, "Научна физикална радиестезия"
Аз се занимавам с радиестезия и ползвам уреди на въпросния човек за лични цели. Честно казано, нагледал съм се на чудеса. И преди някой да възроптае, нека прочете книгата на Луи Тюрен, "Научна физикална радиестезия"
Comment