If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Представи си заведение в стил ро-ко-ко и да се казва "При Онуфрий"
Името няма никакво значение повярвай. Веднага ти давам и конкретен пример, във Бургас точно до БСУ има едно кафе, което се казва "Нвфчо" и е адски вървежно, но повярвай ми не е защото там няма други кафета на прима виста се сещам поне за 3 кафета около университета, много е важно и какъв персонал имаш, и в такъв случай името не играе голяма роля )))
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Името няма никакво значение повярвай. Веднага ти давам и конкретен пример, във Бургас точно до БСУ има едно кафе, което се казва "Нвфчо" и е адски вървежно, но повярвай ми не е защото там няма други кафета на прима виста се сещам поне за 3 кафета около университета, много е важно и какъв персонал имаш, и в такъв случай името не играе голяма роля )))
Сори, ама избуяли са някакви емоции в момента и никой няма търпение да прочете и вникне в написаното от другите - много крайни мнения, а нещата в живота не са точно така.
Персонала е важен, не върви някак си в едно хубаво и издържано кафе, да има сервитиорки тип "бурсук"
Абе, то е лесно да тръгнеш с една бала пари и тогава света е твой, но когато си тръгнал от нищото нещата са различни - това имах предвид.
Този бизнес е свърнзан с напитки, храни неможе да спестяваш от каквото и да било.Нямаш ли пари не го прави.Нагледал съм се на направени надве-натри кафенета.
Ский ся. Никак не вреди да дадеш 5 кинта на някой да ти даде акъл. Щото така ще спестиш 500 докато се опитваш да откриеш топлата вода.
Не вреди ама никак даже.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
ми като искаш италианско кръсти го "кафе Италия". запомня се лесно, по универсално е и не звучи превзето.
Ето кой е ходил в нашенското кафе "Italia" Доста ми допада като име , а и лесно се помни Най-важното за името на едно кафене е точно името да се помни лесно , че ако тръгнеш да обясняваш на някой къде си , ще стане един развален телефон ... примери много
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Пич не те знам колко си специалист, но аз от '91 само с това се занимавам - заведения, и до сега не ми се е случвало да питам в "национален ефир" какво да правя с парите си ?
Пич не те знам колко си специалист, но аз от '91 само с това се занимавам - заведения, и до сега не ми се е случвало да питам в "национален ефир" какво да правя с парите си ?
Друга ми е работата, ама има финансова връзка с това и само гледам от няколко години спрямо друга гледна точка за какво става въпрос.
Отстрани е много лесно, чувал съм всякакви коментари, истината за името не е в самото име, а какво ще направиш да си създадеш име ? Там е разковничето, изисква се време,труд,ноухау ....... и така.
Е, ми пак повтарям, че много неща се изписаха, но никой няма търпение да ги изчете - всеки може да намери отговор на въпросите си в това отношение, ако внимателно чете и преосмисля написаното в темата.
Отстрани е много лесно, чувал съм всякакви коментари, истината за името не е в самото име, а какво ще направиш да си създадеш име ? Там е разковничето, изисква се време,труд,ноухау ....... и така.
Да перефразирам.
И с най-гениалното име да стартираш ако зад него няма нищо ще фалира.
Обратното, ако някои неща са спазени (5 лв за инфото) дори да се казваш При Кирчо ще се замеряш с пари.
Да перефразирам.
И с най-гениалното име да стартираш ако зад него няма нищо ще фалира.
Обратното, ако някои неща са спазени (5 лв за инфото) дори да се казваш При Кирчо ще се замеряш с пари.
N'est ce pas?
5лв, за инфото - няма такова чудо.
По-добре без пари, отколкото за 5лв.
Comment