Известие

Collapse
No announcement yet.

Отварям кафене аператив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледам все специалисти сте се събрали( без каквато и да е ирония го казвам, сериозно), да включа и себе си като един обикновен потребител(посетител) на кафе( ама не съм съгласен да им викат "кафе" на тия заведения- аз пия бира). Та както и да е , просто искам да кажа, че за мен, а и за много хора които познавам няма никакво значение името на мястото където ще си дадем парите за пиене. Важното е да има за какво да ги дам и да ми ги вземат с усмивка! А, също така да няма чалга, ама това е друга тема...
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Не знам дали някой е забелязал в това шоу, но заглавието на темата е сбъркано - пише се "кафе-аператив", а не това което имаме "кафене аператив", тъй че темата ако може да се изтрие и да започваме на ново.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Не, колега. Пише се кафе-аперИтив, ама все специалисти коментират тук, то да не кажеш нещо. Успех на предприемача, кръсти го "Монца" - кратко, точно и право в целта.
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          темата ако може да се изтрие и да започваме на ново.
          Може ли да възкликна по бургаски - ВЪЙ ВЪЙЙЙЙЙЙ
          Last edited by Доко; d.m.y г., 23:38.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            5лв, за инфото - няма такова чудо.
            По-добре без пари, отколкото за 5лв.
            Не бъди буквалист.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
              Не, колега. Пише се кафе-аперИтив, ама все специалисти коментират тук, то да не кажеш нещо. Успех на предприемача, кръсти го "Монца" - кратко, точно и право в целта.
              Aми то само специалисти и мениджъри - не остана кой да работи.
              sigpic

Comment

Аз предлагам заведението да се нарече "Италиански Кенеф".
                Първо, защото понятието е познато в целия свят и директно се свързва с италианските автомобили, което е целта на препратката в заглавието.
                Второ, се помни лесно - всички ходим до кенефа, а някои даже и се придвижват с него.
                Трето, уникално е и не се среща никъде.... в света! Няма опасност някой да го сбърка или пък да се копира.
                Четвърто, със сигурност никой няма да остане разочарован от обстановката/музиката/обслужването, защото ще очаква сблъсък с нещо много гадно.
                И на края, но не на последно място - ако не тръгне бизнеса, може просто да се откачи половината от табелата и да се събира вход 50ст.
                Само да не ми се обидят специалистите.... ШЕГУВАМ СЕ!!!
                Ако гръмнем още три ракии ше ви кажем и некои истини
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Първо, защото понятието е познато в целия свят и директно се свързва с италианските автомобили, което е целта на препратката в заглавието.
                  Второ, се помни лесно - всички ходим до кенефа, а някои даже и се придвижват с него.
                  Трето, уникално е и не се среща никъде.... в света! Няма опасност някой да го сбърка или пък да се копира.
                  Четвърто, със сигурност никой няма да остане разочарован от обстановката/музиката/обслужването, защото ще очаква сблъсък с нещо много гадно.
                  И на края, но не на последно място - ако не тръгне бизнеса, може просто да се откачи половината от табелата и да се събира вход 50ст.
                  уникална предприемаческа мисъл !

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

между другото не ми пишете, отивам в "при онуфрий" готен бар , чувам ;D
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Куку се взриви Забавното в темата е , че човека пита просто за име , а вие му разказахте играта и темата прерасна в един безкраен спор .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Пето. В това виртуално заведение вместо столове може да се монтират тоалетни чинии и ако не потръгне бизнеса може наистина да се превърне в кенеф и тогава ще видите, каква река от пари ще потече.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        уникална предприемаческа мисъл !

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

между другото не ми пишете, отивам в "при онуфрий" готен бар , чувам ;D
                        A ти как мислш,че ще кръстя белият клуб които съм замислил Не ти ли се струва,че и за другата работа дето се мъдри ще някак готянко това име.Как ти звучи на хаус парти при Онуфрий

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Куку се взриви Забавното в темата е , че човека пита просто за име , а вие му разказахте играта и темата прерасна в един безкраен спор .
                        Е да ама..

Прекаляването с алкохола и начертаването водят до трайни и необратими последици за вашият организъм, което личи и от темата тук
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Разбира се името на заведението не е решаващ фактор сам по себе си, а в комбинация с доста други. На първо място е....мястото. После идват цените, обстановката, усмивките на персонала. Има една история, за един китаец, който отворил магазинче. Магазинчето имало вход отпред, но и врата отзад. В деня на откриването, покрай магазинчето минал мъдрец и казал на собственика: " Ако не зазидаш задната врата, парите ти ще влизат от предната и ще излизат отзад, а при теб нищо няма да остава". Принцип от Фенг Шуй, а аз имам кафене на ъгъл и приказката нали е знаете за кюшето.....

Comment

Вие се бъзикате (аз също), обаче познавам двама души (стари ДАП-аджий ), дето си купиха хладилна композиция, с пари изкарани от кенеф на ТИР-паркинг
                            sigpic

Comment

Това дето го написах е малко под формата на майтап, обаче и аз съм чувал за едни прилични обороти на обществени толетни в централната зона на един град.
                              sigpic

Comment

абе вие направо се "осрахте" с една дума точно и ясно!човекът който иска да отвори заведение ми е приятел и то доста добър,е като някой е решил да извършва някакво начинание и търси нещо като помощ за едно име на заведение трябва ли всички да цапат,да плюят и тн.????
                                alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Working...
                                X