Гледам все специалисти сте се събрали( без каквато и да е ирония го казвам, сериозно), да включа и себе си като един обикновен потребител(посетител) на кафе( ама не съм съгласен да им викат "кафе" на тия заведения- аз пия бира). Та както и да е , просто искам да кажа, че за мен, а и за много хора които познавам няма никакво значение името на мястото където ще си дадем парите за пиене. Важното е да има за какво да ги дам и да ми ги вземат с усмивка! А, също така да няма чалга, ама това е друга тема...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отварям кафене аператив
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение5лв, за инфото - няма такова чудо.
По-добре без пари, отколкото за 5лв.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеНе, колега. Пише се кафе-аперИтив, ама все специалисти коментират тук, то да не кажеш нещо. Успех на предприемача, кръсти го "Монца" - кратко, точно и право в целта.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Аз предлагам заведението да се нарече "Италиански Кенеф".
Първо, защото понятието е познато в целия свят и директно се свързва с италианските автомобили, което е целта на препратката в заглавието.
Второ, се помни лесно - всички ходим до кенефа, а някои даже и се придвижват с него.
Трето, уникално е и не се среща никъде.... в света! Няма опасност някой да го сбърка или пък да се копира.
Четвърто, със сигурност никой няма да остане разочарован от обстановката/музиката/обслужването, защото ще очаква сблъсък с нещо много гадно.
И на края, но не на последно място - ако не тръгне бизнеса, може просто да се откачи половината от табелата и да се събира вход 50ст.
Само да не ми се обидят специалистите.... ШЕГУВАМ СЕ!!!
Ако гръмнем още три ракии ше ви кажем и некои истиниsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз предлагам заведението да се нарече "Италиански Кенеф".
Първо, защото понятието е познато в целия свят и директно се свързва с италианските автомобили, което е целта на препратката в заглавието.
Второ, се помни лесно - всички ходим до кенефа, а някои даже и се придвижват с него.
Трето, уникално е и не се среща никъде.... в света! Няма опасност някой да го сбърка или пък да се копира.
Четвърто, със сигурност никой няма да остане разочарован от обстановката/музиката/обслужването, защото ще очаква сблъсък с нещо много гадно.
И на края, но не на последно място - ако не тръгне бизнеса, може просто да се откачи половината от табелата и да се събира вход 50ст.
Ако гръмнем още три ракии ше ви кажем и некои истини
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
между другото не ми пишете, отивам в "при онуфрий" готен бар , чувам ;Dsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз предлагам заведението да се нарече "Италиански Кенеф".
Ако гръмнем още три ракии ше ви кажем и некои истиниAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеуникална предприемаческа мисъл !
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
между другото не ми пишете, отивам в "при онуфрий" готен бар , чувам ;DНе ти ли се струва,че и за другата работа дето се мъдри ще някак готянко това име.Как ти звучи на хаус парти при Онуфрий
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКуку се взривиЗабавното в темата е , че човека пита просто за име , а вие му разказахте играта и темата прерасна в един безкраен спор .
Прекаляването с алкохола и начертаването водят до трайни и необратими последици за вашият организъм, което личи и от темата тукRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Разбира се името на заведението не е решаващ фактор сам по себе си, а в комбинация с доста други. На първо място е....мястото. После идват цените, обстановката, усмивките на персонала. Има една история, за един китаец, който отворил магазинче. Магазинчето имало вход отпред, но и врата отзад. В деня на откриването, покрай магазинчето минал мъдрец и казал на собственика: " Ако не зазидаш задната врата, парите ти ще влизат от предната и ще излизат отзад, а при теб нищо няма да остава". Принцип от Фенг Шуй, а аз имам кафене на ъгъл и приказката нали е знаете за кюшето.....
Comment
-
абе вие направо се "осрахте" с една дума точно и ясно!човекът който иска да отвори заведение ми е приятел и то доста добър,е като някой е решил да извършва някакво начинание и търси нещо като помощ за едно име на заведение трябва ли всички да цапат,да плюят и тн.????alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
Comment