Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с кръста ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дискови хернии в напреднал стадий се лекуват най-успешно с подходящи и системно-практикувани упражнения и с гладо-лечение.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Аз се кълнях в Мачката, а той същата партия.
      За другите доктор, а за себе си налбантин!
      Я ходи да те снимат, че...
      Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Бе я земи се сканирай,кат ти е дюшеш Аз пих хапчета защото никога не ме беше държало толкова-3 седмици с ляв мигач ходя От днес даже съм с колан на работа
      И като се снимам и скенирам какво? Ще вземе да ми мине? Аз знам какъв ми е проблема. Не е на друг човек, че да трябва да го търся.
      Да се поналъча още малко, че са ми слънчеви бани ангиографиите и стентиранията ?!
      Добре, че жената не ме ръчка нощем да "угася лампата", ма нали и тя е рентгенолог, може да не ми забелязва
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Млади момчета сте бе!
        Ако ви предожа да ви наритам в задниците....
        Няма да стане.
        просто си починете!
        Това твоето ми бие на садизъм - хората болни, а ти ще ги риташ.
        Според мен леки и постепеннонатоварващи движения - срува ми се, че възвратно-постълателните и лековъртеливи биха имали здравословен ефект.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Млади момчета сте бе!
          Ако ви предожа да ви наритам в задниците....
          Няма да стане.
          просто си починете!
          Ой дърто,как да почиваме бе майка,кат треее семейство да храним,няма как.Аз сега съм добре,но се заемам с корема...............
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Явно коремите бъркат работите - измества се центъра на тежестта и се натоварват нервните окончания.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Ой дърто,как да почиваме бе майка,кат треее семейство да храним,няма как.Аз сега съм добре,но се заемам с корема...............
              При тебе не е само корема проблема. Едър си и на ръст и на кокали.
              Такива като тебе се ошипяват много лесно и трябва да внимават.
              Иначе секса е най-доброто лекарство.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Да не вземем да превърнем момчетата в секс-маниаци.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Явно коремите бъркат работите - измества се центъра на тежестта и се натоварват нервните окончания.
                  мани майтапа, но една доцентка като ме диагностицираха с дисков пролапс ми каза дословно "От тък нататък най-лошото което можеш да си причиниш е да пуснеш корем, защото се измества центъра на тежеста и се създава напрежение в кръста. Много здрав кръст и корем и няма да имаш проблеми!"

а физиотерапевта каза "Забрави ги тези по филмите и по списанията с големите рамене и тесните талии - тоза са простотии. Като имаш тежък торс трябва да имаш здрав кръст, корем и най-вече гъз! Голям си и ти трябва голяма моторетка да се движиш без проблеми!"
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Е,ми, тъй си е де - под голям камък, голяма риба има.
                    sigpic

Comment

Аз пък имам много странен проблем с рамото като го изпъвам назад или напред се чува едно ПУКАНЕ...случва се от повече от половин година някъде все си мислех , че ще ми мине , но не се оправя като го завъртя или изпъна и пука някои да е имал подобен проблем ?

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                        Аз пък имам много странен проблем с рамото като го изпъвам назад или напред се чува едно ПУКАНЕ...случва се от повече от половин година някъде все си мислех , че ще ми мине , но не се оправя като го завъртя или изпъна и пука някои да е имал подобен проблем ?
                        Споко и аз съм така, или по-скоро - бях така. Сега вече колената ми щракат по-силно и не чувам рамената . Не че и лактите не се обаждат отвреме на време, ама все пак доста по-рядко от врата и пръстите... Сигурно е от ръждата...
                        Та, нема 'а се пУашиш...
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Споко и аз съм така, или по-скоро - бях така. Сега вече колената ми щракат по-силно и не чувам рамената . Не че и лактите не се обаждат отвреме на време, ама все пак доста по-рядко от врата и пръстите... Сигурно е от ръждата...
                          Та, нема 'а се пУашиш...
                          А аз не се плашим щом сутрин отварям очите сичко е точно

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            мани майтапа, но една доцентка като ме диагностицираха с дисков пролапс ми каза дословно "От тък нататък най-лошото което можеш да си причиниш е да пуснеш корем, защото се измества центъра на тежеста и се създава напрежение в кръста. Много здрав кръст и корем и няма да имаш проблеми!"

а физиотерапевта каза "Забрави ги тези по филмите и по списанията с големите рамене и тесните талии - тоза са простотии. Като имаш тежък торс трябва да имаш здрав кръст, корем и най-вече гъз! Голям си и ти трябва голяма моторетка да се движиш без проблеми!"
                            To е ясно бе брат,всичко идва от корема.............Не е е лошо,като се видим,или на лично,да ми пратиш тези супер ефективни упражнения за корема.............
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Споко бе момчета, щом ви боли начи сте живи, по страшно е ако сутринта нищо не те боли.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И друг път съм го казвал - мъж под 100 не е мъж, а мъж над 100 е свиня, тъй, че стягайте се в кръста, за да може да тежите на мястото си..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X