Дискови хернии в напреднал стадий се лекуват най-успешно с подходящи и системно-практикувани упражнения и с гладо-лечение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с кръста ?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз се кълнях в Мачката, а той същата партия.
За другите доктор, а за себе си налбантин!
Я ходи да те снимат, че...Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБе я земи се сканирай,кат ти е дюшешАз пих хапчета защото никога не ме беше държало толкова-3 седмици с ляв мигач ходя
От днес даже съм с колан на работа
Да се поналъча още малко, че са ми слънчеви бани ангиографиите и стентиранията ?!
Добре, че жената не ме ръчка нощем да "угася лампата", ма нали и тя е рентгенолог, може да не ми забелязваAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМлади момчета сте бе!
Ако ви предожа да ви наритам в задниците....
Няма да стане.
просто си починете!
Според мен леки и постепеннонатоварващи движения - срува ми се, че възвратно-постълателните и лековъртеливи биха имали здравословен ефект.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМлади момчета сте бе!
Ако ви предожа да ви наритам в задниците....
Няма да стане.
просто си починете!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОй дърто,как да почиваме бе майка,кат треее семейство да храним,няма как.Аз сега съм добре,но се заемам с корема...............
Такива като тебе се ошипяват много лесно и трябва да внимават.
Иначе секса е най-доброто лекарство.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЯвно коремите бъркат работите - измества се центъра на тежестта и се натоварват нервните окончания.
а физиотерапевта каза "Забрави ги тези по филмите и по списанията с големите рамене и тесните талии - тоза са простотии. Като имаш тежък торс трябва да имаш здрав кръст, корем и най-вече гъз! Голям си и ти трябва голяма моторетка да се движиш без проблеми!"няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Аз пък имам много странен проблем с рамото като го изпъвам назад или напред се чува едно ПУКАНЕ...случва се от повече от половин година някъде все си мислех , че ще ми мине , но не се оправя като го завъртя или изпъна и пука някои да е имал подобен проблем ?
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеАз пък имам много странен проблем с рамото като го изпъвам назад или напред се чува едно ПУКАНЕ...случва се от повече от половин година някъде все си мислех , че ще ми мине , но не се оправя като го завъртя или изпъна и пука някои да е имал подобен проблем ?. Не че и лактите не се обаждат отвреме на време, ама все пак доста по-рядко от врата и пръстите...
Сигурно е от ръждата...
Та, нема 'а се пУашиш...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеСпоко и аз съм така, или по-скоро - бях така. Сега вече колената ми щракат по-силно и не чувам рамената. Не че и лактите не се обаждат отвреме на време, ама все пак доста по-рядко от врата и пръстите...
Сигурно е от ръждата...
Та, нема 'а се пУашиш...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениемани майтапа, но една доцентка като ме диагностицираха с дисков пролапс ми каза дословно "От тък нататък най-лошото което можеш да си причиниш е да пуснеш корем, защото се измества центъра на тежеста и се създава напрежение в кръста. Много здрав кръст и корем и няма да имаш проблеми!"
а физиотерапевта каза "Забрави ги тези по филмите и по списанията с големите рамене и тесните талии - тоза са простотии. Като имаш тежък торс трябва да имаш здрав кръст, корем и най-вече гъз! Голям си и ти трябва голяма моторетка да се движиш без проблеми!"Не е е лошо,като се видим,или на лично,да ми пратиш тези супер ефективни упражнения за корема.............
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment