Известие

Collapse
No announcement yet.

как да изгоня наематели ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Мда, както и очаквах, ще има злоупотреби с новото правило.
    Поне 2 пъти викали ли сте полиция?

един път като правиха купон и се биха, клаха ли се е**ха ли се не ги знам тогава едно от момчетата беше ударило главата на едно от момичетата във армираното стакло на входната врата и го беше счупило с глава и тогава викахме полиция. след това дълго време не дигаха много шум ама на последък явно живеят повече хора горе и за тфа се дига повече шум, даже едната пикла чак се опитва да се праи на много важна, нещо се заягдала с маика ми, по принцип ние можем да ги изгоним винаги, то и без тфа никои не ги хареса, бтв имаме още 2 ма наемателя но към тях нямаме оплаквания те си живеят от много време там....

Земи почни да пишеш на български щото то бива неграмотност ама нищо не ти се разбира! ----- ето радактирах го

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Логично е в тази криза собственика да ги защити, все пак парички прибира и трудно се намират наематели, ако ще и разпищолени. Говори първо с "девойките", после замахваш с тоягата и нон стоп полиция:

- В наредбата за обществения ред на Столична община пише:

(4) В сгради, етажна собственост, се забраняват:

1. шумни увеселения в периода от 22.00 до 08.00 часа;

Дори между 14-16 часа е забранено да се вдига шум. Ако правят сериозни проблеми, говори с полицаите да носят уред за замерване на шума и тогава ще има акт.

еми то главно шума е в стаите и се чува как говорят и как ходят и непрекъснато има некфо движение..... се едно са им наврели нещо в задника....
    Last edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 14:51.
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Помисли си пак дали е нужно да харесваш съседите си.
      Това с изгонването е вкарано като най-крайна мярка. Давайте си по каналния ред - полиция и т.н.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Това с изгонването е вкарано като най-крайна мярка. Давайте си по каналния ред - полиция и т.н.
        Е ква полиция? Аз като гледам проблемът е, че били грозни (вероятно не му пускат) и че ходели в апартамента
        некси
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

бате много са грозни, дебели и тъпи....

Comment

На този довод, ако ти се вържат съседите, трябва да се търси спешно премахване на промените в закона.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
              ... грозни, дебели и тъпи....
              Нито едно от трите не се предава по полов път

Comment

Еххх за това , че са тъпи ... майната му ще се прежаля !
                за това , че са грозни ... зависи колко точно са грозни ... пак мое да се прежаля !
                ама щом викащ са и некви сумистки ... не мерси ... Те тея като отидат на кино сиг. сядат до всички или като си правят обща снимка ги снимат от космоса ... абе ти вобще виждал ли си ги целите някога
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Темата стремително се движи към коша и картони за доста от писалите. Супер.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На този довод, ако ти се вържат съседите, трябва да се търси спешно премахване на промените в закона.
                    съседите ще ми се вържат на следните доводи: прекалено много шум дигат въпреки непрекъснатите предупреждения, живеят повече от 4бр горе и са проблемни наематели!!1!!!в един миролюбив вход

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                    Нито едно от трите не се предава по полов път
                    как викаше един приятел бате и то носи душа

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    Темата стремително се движи към коша и картони за доста от писалите. Супер.

опа рефера ни надуши !!!

Comment

процедурата е стандартна...
                      1. звъниш на наемомателите
                      2. ако те не се справят - събрание и вече на събрание може да се вземе по-радикално решение.
                      3. М/у другото има си закон за етажната собственост и правилник в кооперациите, което автоматично ти дава възможно възможност след 22h да викаш полиция...

Най-разумното е да се обадиш на наемодателите, а може и жалбица да изпраскаш

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                        процедурата е стандартна...
                        1. звъниш на наемомателите
                        2. ако те не се справят - събрание и вече на събрание може да се вземе по-радикално решение.
                        3. М/у другото има си закон за етажната собственост и правилник в кооперациите, което автоматично ти дава възможно възможност след 22h да викаш полиция...

Най-разумното е да се обадиш на наемодателите, а може и жалбица да изпраскаш

там е работата че овсен шумът от наемателите и наемодателите ми досаждат на мен и на семеиството ми и се опитват да ме обедят да си затворя очичките и да им търпя селянииките, защото си получава наемчето наемодателя и ще го боли ако ги изгоням другото което е те живеят доста повече от 4ма не е правилно таксуват се за 4ма а живеят 6ма. и са некфи селяндурки и селяндури кои от кой по дебел и грозен и нахален и устат, в моя вход има правила и винаги е имало и са се спазвали!!!! не може да доидат некфи си от некъде и да си правят каквот си поискат, още повече че и да си придават важност

---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                        там е работата че овсен шумът от наемателите и наемодателите ми досаждат на мен и на семеиството ми и се опитват да ме обедят да си затворя очичките и да им търпя селянииките, защото си получава наемчето наемодателя и ще го боли ако ги изгоням другото което е те живеят доста повече от 4ма не е правилно таксуват се за 4ма а живеят 6ма. и са некфи селяндурки и селяндури кои от кой по дебел и грозен и нахален и устат, в моя вход има правила и винаги е имало и са се спазвали!!!! не може да доидат некфи си от некъде и да си правят каквот си поискат, още повече че и да си придават важност

пс само да вметна че аз винаги съм живял там, там съм роден и някакси квартала си е кат мои, много мразя пришълци а напоследък се напълни със секви селяндури....почна се да се краде разбиват се апартаменти, коли....

Comment

Първоначално публикувано от 156Selespeed
                          лелееее станаха 100 коментара... :Д
                          Проблема определено е ,че на някой не са му пуснали .. извинявай колега ама на дали можеш да ми кажеш в колко часа да ходя до WC ,в колко да огладнея ... да стана и да си направя нещо да речем в 3 посреднощ..или пък колко пъти да отида от едната ми стая до другата... и забележете не викове а чуване на говор.. лелееее то май проблема е в тебе да ти кажа...
                          Успокой се вземи си една ку*ва за час .. вземи си бутилка сносно уиски .. разпусни малко .

ПП:аз ако съм ти съсед най-вероятно ще си си продал жилището
                          Сериозно стига се излага .. били грозни и дебели и вечер си приказвали .. лелееее е кво да правят да си легнат в 21:30 да станат в 7 и да не стъпват по ламината или каквото е там а да летят ли..
                          Баси имал съм разправия в едно заведение един 50 годишен бивш член на БКП понастоящем стар ерген с много пари и апартаменти.. ии на този му пречело ,че сервитьорката и чистачката като чистили вечер столовете се чували (забележете на 6ти етаж)
                          Запитване до съседите показа ,че на 2ри 3ти 4ти не се чува .. на 5ти не живее никой а той ги чувал с такъв как да се разправяш ..

Сорри за романа ама просто понякога има неща които хем те дразнят до безобразие,хем и са толкова смешни ,че не се сдържах да ги изкоментирам..

Пич , ти имаш проблем с общуването...Отговора на проблема ти се крие в горното което си писал:
                          "Аз чувствам квартала като свой ,и мразя пришълци" ... извинявай ама май май май ще излезе ,че не те правят проблем а ти правиш..
                          Аз пък доколкото разбрах от изчетеното те си правят купони "всяка" вечер и караници и еба*ици (за 2-рото лошо нема ) ... според мен те не са за апартамент ... такива трябва да ги пуснеш в гората , че да не пречат на никого ... Той колегата си каза , че разбира от време на време когато си има повод ама това било прекалено значи има защо не е случайно просто ейтака щот не му пускат
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Колега аз се занимавам с недвижими имоти и е имало подобни случаи..преди нова година, когато се гласува законът за етажната собственост, всички добственици бяха задължени да запишат числото на жителите, няма значение дали са наемодатели или роднини...
                            На събрание можеш спокойно да повдигнеш въпроса за шума, но ако нямаш съмипленици, гориш! само полицията те оправя!

Comment

До нас живееха едни такива , 2 момичета и едно омче.Но успях да ги изгоня , като при всяко тяхно пускане на музиката виках полиция , незнам дали са ги глобявали , но се изнесоха.
                              Ама при тях какво беше по цял ден тишина и вечер към 22.00 музиката на макс и се почва викове крясъци , абе яки оргий.Няколко пъти се опитах интелигентно да разговарям с тях , че имам малко дете , и че не съм съгласен да правят така , те от своя страна се правят ,че са ме разбрали ,но след няколко дни почва да се повтара същото.Правил съм опити да им мятам в терасата от тия най големите пиратки , посред нощ когата спят , сутрин след като са имали бурна нащ съм пускал уредбата и дивидито на една и съща станция до дупка и съм излизал да пия кафе , щото в къщи не се диа и по никакъв начин не успях да ги спра.Само на 166 и музиката спира , кат им развалиш 10-15 купона се оправят работите.
                              Сега пък имам друг проблем в петък детето ходи при майка ми за една вечер , а комшията от долу не престава да идва и да прави забележки , че детето му тропало.А кажете сега такъв кво да го правиш.Понеже майка е болна ходих одеве в полицията да питам какво може да се направи ,този индивид да ни и досажда и те ми отвърнаха ,че освен да го извикат да го разпитат нищо не могло да се направи.
                              Щом не може здраве да е , детето ще си игра той ще мрънка и тн....Като детето не играе след 22.00 защото вече спи и от 14.00 до 16.00 пак спи и тогава е тихо какво иска да летим ли в къщи не знам.
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

хм hypocracy ?

това вече бие на двоен стандарт

а между другото, това с пиратките на терасата ... нихт гут

не го знам момчето дето е живяло там какво е било, или пък ти колега какъв си, но а да ми го направи това на мене някой с пиратките... хехе

сега да не отидеш да отрежеш ушите на съседа, на който твоето дете пречи ?
                                Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:49.
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X