Известие

Collapse
No announcement yet.

как да изгоня наематели ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как да изгоня наематели ?

Здравейте колеги от известно време имам проблеми със едни наемателки които живеят над мен, дигат шум не се съобазяват изобщо, даже преди време правиха купон и счупиха стъклото на входната врата, непрекъснато влизат и излизат всякакви техни приятелчета, драска се в асансиора, и вече почна много да ме дразни това.
    апартамента в който живеят е собственост на един заблуден човечец които си мисли че го е дал по аренда на светици ама се е по излагал човека и понеже ми писна да се разправям с малоумници искам да се махнат от нашия вход. Как става това!!!!!!!!! Моля някой които е имал подобен проблем да сподели.
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Едно време в Дианабад , направиха подписка бабите от входа и подаваха молба ( май до общината ) и изгониха един идиот под наем . Нещо ги беше нагрубил лошо и затова ...
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
      Здравейте колеги от известно време имам проблеми със едни наемателки които живеят над мен, дигат шум не се съобазяват изобщо, даже преди време правиха купон и счупиха стъклото на входната врата, непрекъснато влизат и излизат всякакви техни приятелчета, драска се в асансиора, и вече почна много да ме дразни това.
      апартамента в който живеят е собственост на един заблуден човечец които си мисли че го е дал по аренда на светици ама се е по излагал човека и понеже ми писна да се разправям с малоумници искам да се махнат от нашия вход. Как става това!!!!!!!!! Моля някой които е имал подобен проблем да сподели.
      Убави ли са наемателките.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Със събрание на входа, решавате единодушно (задължително всички трябва да подпишат), че не искате да са под наем там и домоуправителя действа с протокола от събранието
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Убави ли са наемателките.
          колега не стига че са грозни ама и са тъпи на сичкото отгоре!!!!!!! и само си водят некфи тъпкачи, не знам кой им се вразва, и живетя доста повече от 4 човека както казва собственика на апартамента, тои има изгода те да си го ползват защото му се плаща наем

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Със събрание на входа, решавате единодушно (задължително всички трябва да подпишат), че не искате да са под наем там и домоуправителя действа с протокола от събранието
          ще говоря със другите собсвеници на входа!

може ли примерен текст какво точно трябва да пише ....

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
            колега не стига че са грозни ама и са тъпи на сичкото отгоре!!!!!!! и само си водят некфи тъпкачи, не знам кой им се вразва, и живетя доста повече от 4 човека както казва собственика на апартамента, тои има изгода те да си го ползват защото му се плаща наем

ще говоря със другите собсвеници на входа!

може ли примерен текст какво точно трябва да пише ....
            Значи на всеки купон след 22,00 часа им викаш полиция и го редуваш със стария и изпитан тормоз, спираш им тока баш когато им е най-весело, щом са грозни.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Значи на всеки купон след 22,00 часа им викаш полиция и го редуваш със стария и изпитан тормоз, спираш им тока баш когато им е най-весело, щом са грозни.

аз не съм собственик на този апартамент, собственик съм във входа на апартамента под тях, мога винаги да зема ключа от ел. таблото

Comment

Домоуправителя да се поинтересува за документите!
                И без друго той трябва да ги движи после...
                sigpic

Comment

Качваш се горе и им вдигаш един скандал, да разберат че има време в което не трябва да се вдига шум. И говори с собственика на апартамента. Той да говори с тях и готово.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Домоуправителя да се поинтересува за документите!
                    И без друго той трябва да ги движи после...

Comment

Абе да живее някой над мене и да ми вдига врява всяка вечер, няма да викам полиция, направо се качвам да си говоря. На всеки се случва да има повод, ама няма да търпя всеки ден шум. Няма да се замисля наематели или собственици. Качвам се и разбрано им обяснявам малко да поотихнат, не излязат ли разбрани, обръщам др страна. А кой колко е страшен ще се види!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Точно както Куку ти казва ... така правихме и ние . Само дето нашия блок имаше 1 вход , 20 етажа и 140апартамента ... та докато се подпишат всички доста време си мина
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Качваш се горе и им вдигаш един скандал, да разберат че има време в което не трябва да се вдига шум. И говори с собственика на апартамента. Той да говори с тях и готово.

говорено е ама тои им верва на тех!!!! не били те така ми каза на мен, викам му а кой е , що не се оплаквам от некой друг а? абе загубена работа, бтв всички собсвеници ще ми разпишат документа сички са мой хора , ще се разделяме с тфа нагло племе решено е!

Comment

Мда, както и очаквах, ще има злоупотреби с новото правило.
                            Поне 2 пъти викали ли сте полиция?
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Логично е в тази криза собственика да ги защити, все пак парички прибира и трудно се намират наематели, ако ще и разпищолени. Говори първо с "девойките", после замахваш с тоягата и нон стоп полиция:

- В наредбата за обществения ред на Столична община пише:

(4) В сгради, етажна собственост, се забраняват:

1. шумни увеселения в периода от 22.00 до 08.00 часа;

Дори между 14-16 часа е забранено да се вдига шум. Ако правят сериозни проблеми, говори с полицаите да носят уред за замерване на шума и тогава ще има акт.
                              Arena Coast Customs

Comment

Working...
                              X