Известие

Collapse
No announcement yet.

как да изгоня наематели ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според закона за етажната собственост можете да ги изгоните. свържи се с председателя на етажната собственос и той знае ( ако е чел закона ) какво трябва да направи. другото са си само приказки. Скандала ще ти оправи нещата ако разбират от дума, а спирането на тока може да донесе последствия за теб.
    Другото което мога да ти препоръчам е първо да говориш със собственика на апратамента той да ги изгони, защото в противен случай в закона се предвижда вариант за санкции към него..
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от 156Selespeed
      Понеже това мерене на п*шки ще свърши зле..
      ходи обяснявай...
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        хм hypocracy ?

това вече бие на двоен стандарт

а между другото, това с пиратките на терасата ... нихт гут

не го знам момчето дето е живяло там какво е било, или пък ти колега какъв си, но а да ми го направи това на мене някой с пиратките... хехе

сега да не отидеш да отрежеш ушите на съседа, на който твоето дете пречи ?
        Не колега можеш да спиш спокойно нема да му режа нито ушите нито главата.
        На тия дето им мятах пиратките го правех ,защото нито разбираха от дума че гледаме малко дете (тогава малката беша на по-малко то година), а като идех у тах се криеха ,като църковни мишки гасеха музиката и тн...Не че съм много страшен ,ма те си беха на по 20 тина години некъде и нешо ги беше страх от мене колкото и хора да вдигаха купон никога не са ми се репчели или нещо друго.Та за това преминах към големите пиратки и с още друго нещо по яко ма то не е за тука , но само няколко пъти съм го правил , да не преча на другите които не са виновни.
        А тоя дето му пречи детето го знам ,че го прави от завист не от нещо друго.
        Детето ходи при баба си за един ден с преспиване и той го знае ,та за това прави така.Аз съм сугурен ,че дори да заведа детето , понеже знае че по това време то е там пак ще се качи , защото си е такъв.
        Не може тука където живея сега и под нас живеят хора ,да не са ми правили забележка за 4 ри години нито един път , а на тоя со.ол да му пречи

[QUOTE=156Selespeed;635670]
        Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
        До нас живееха едни такива , 2 момичета и едно омче...

Лелее ама проблема не може да се реши с мятане на пиратки или със спиране на тока (едно време нали таблата се отваряха от който му скимне)
        опрделено ако ми мята някой пиратки да ти кажа колкото и да съм виновен голем спор ще спретнем .. и от това става по-голям проблем..
        Мисля,че си има начин .. викаш си полиция и си следваш каналния ред.. Понеже това мерене на п*шки ще свърши зле..
        Ток не съм спирал и няма и да го направя никога сигурно.
        Тия дето се чувствот виновни и са отговорни за постъпките си след първото предупреждения ,което съм отправил биха постъпили по много начини, като например да дойдат да ми звъннат и да кажат ,че са решили да си направят купон ,бих ги разбрал и ако аз не ида някъде то поне детето ще пратя при баба му да речем, но има и винаги и за всичко може да се направи компромис ако съседите са разбрани.
        Та щом не се е разбрал от дума след няколко предупреждения не пиратки ще хвърлям в терасато но и квото ми падне.Щом ме тормозят и аз ще тормозя ,като не се разбират от дума , пък нека падат спорове , аз обичам да споря с такива.Само да вметна и в къщи съм правил купони и по голями и по малки стояли сме и до 2 и 3 та и до сутринта , но никой никога не е идвал да каже ,че му преча.Когато всичко е с мярка няма проблеми.
        Айде назраве пък другото е лъжа.
        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Доколкото си спомням, по закон, зимата не можеш да изхвърлиш никого на улицата.Освен това, ако наемодателя не плаща данъци на основа договор за наем, и се вдигне много шум, дупе му яко.Демек, мирно и тихо се разбирате да си ходят.

Друго решение е, да пийнеш две три, и може и да ти се видят като абитуриентки.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
            пс само да вметна че аз винаги съм живял там, там съм роден и някакси квартала си е кат мои, много мразя пришълци а напоследък се напълни със секви селяндури....почна се да се краде разбиват се апартаменти, коли....
            Младеж, мислех да ти дам една безплатна правна консултация как да ги изгониш, ама ей заради тая реплика няма да ти я дам.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              Доколкото си спомням, по закон, зимата не можеш да изхвърлиш никого на улицата.Освен това, ако наемодателя не плаща данъци на основа договор за наем, и се вдигне много шум, дупе му яко.Демек, мирно и тихо се разбирате да си ходят.

Друго решение е, да пийнеш две три, и може и да ти се видят като абитуриентки.
              Хахаха прав си колега, давай на ДВЕ ГОЛЕМИ... и се качваш при тях и това е.

Иначе подкрепям колегата 156Selespeed, ако се дига много шум звъниш в полицията и така , обаче като чета излиза , че просто имате тънки стени или ддз и проблема ти идва от това , че като ходят се чува , за което те разбирам , че е дразнещо , ама освен да прасниш някаква изолация , друго решение не виждам , надали полицаите ще им напишат акт , че ходят нощем, макарче. Иначе ако вдигат шум не се чуди изобщо звъниш на 112 и така , аз съм присъствал на РД, където музиката беше далеч от силна , бяхме и в къща дори , другите къщи не са и много близо въпреки това цъфна 1 патрулка и дори казаха на собственика " ела да ти пишим акт".
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ухааа ама то било хубаво да живееш на последния етаж като мен... Няма кои да ти тропа, музики да ти пуска...направо е супер хахахаха

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

като искаш да не се чува.. Къща някъде в къра и там вече само птиците и горските животни ще ти пречат.
                  :
                  Трябва да ти кажа, че в къща сред природата шума е много по голям от разните му гадини. Я щурец, я жаба, я нещо друго и цяла нощ няма спиране. Само зимата е тишина.
                  Lexus IS200

Comment

"N" пъти съм викал полиция за 29 години в моя блок и забележки съм правил. Резултат 8 от 10 точки.
                    Написах жалба до полицията с пет подписа само. Резултат 10 от 10 точки.....Защото......при втора жалба..........се пише....................АКТ....................... ...по закона за МВР и..............................той не подлежи на......................ОБЖАЛВАНЕ! Запомни!
                    Иначе говеда има на всякъде и стават все по-нагли. Затова..........виж пак горните редове!!!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Ухааа ама то било хубаво да живееш на последния етаж като мен... Няма кои да ти тропа, музики да ти пуска...направо е супер хахахаха
                      Да много е хубаво , особенно като протече покрива или се развали асансиора и всеки се покрие в миша дупка , сакън да не даде 20-30лв е тогава почваш да си мечтаеш за такива купони

Comment

Да много е хубаво , особенно като протече покрива или се развали асансиора и всеки се покрие в миша дупка , сакън да не даде 20-30лв е тогава почваш да си мечтаеш за такива купони
                        Покрива не е протичал никога...а за асансиора, ми ще качваме стълби за здраве

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

До нас живееха едни такива , 2 момичета и едно омче.Но успях да ги изгоня , като при всяко тяхно пускане на музиката виках полиция , незнам дали са ги глобявали , но се изнесоха.
                          Ама при тях какво беше по цял ден тишина и вечер към 22.00 музиката на макс и се почва викове крясъци , абе яки оргий.Няколко пъти се опитах интелигентно да разговарям с тях , че имам малко дете , и че не съм съгласен да правят така , те от своя страна се правят ,че са ме разбрали ,но след няколко дни почва да се повтара същото.Правил съм опити да им мятам в терасата от тия най големите пиратки , посред нощ когата спят , сутрин след като са имали бурна нащ съм пускал уредбата и дивидито на една и съща станция до дупка и съм излизал да пия кафе , щото в къщи не се диа и по никакъв начин не успях да ги спра.Само на 166 и музиката спира , кат им развалиш 10-15 купона се оправят работите.
                          Сега пък имам друг проблем в петък детето ходи при майка ми за една вечер , а комшията от долу не престава да идва и да прави забележки , че детето му тропало.А кажете сега такъв кво да го правиш.Понеже майка е болна ходих одеве в полицията да питам какво може да се направи ,този индивид да ни и досажда и те ми отвърнаха ,че освен да го извикат да го разпитат нищо не могло да се направи.
                          Щом не може здраве да е , детето ще си игра той ще мрънка и тн....Като детето не играе след 22.00 защото вече спи и от 14.00 до 16.00 пак спи и тогава е тихо какво иска да летим ли в къщи не знам.
                          не си прав- има някой блокове, които не знам как са правени, но адски се чува всичко. в моя блок постоянно чувам телевизора на тези отгоре, слона-лапе постоянно подскача... супер дразнещо е. след 22 часа и да е тихо, достатъчно е само да си легнеш и отгоре някой един път да скочи по пода/при някой си е нормално ходене това/ и ти да се събудиш и нервираш. разбран човек съм, а и гледам да съм културен, защото повечето хора в кооперацията ми са такива. никога за 5 год не съм правил купон със силна музика след 22 часа и никога никой не ми е казвал, че му преча. като живееш в блок и искаш д асе съобразяват с теб, съобразявай се и ти. моя проблем се реши след като 2 пъти ходих да се разправям и файда йок, викнах полиция. от тогава слона-дете може и да се е научил да лети, факт е, че не съм имал проблем.

Comment

мМмм то за тва България е на тва дередже ... те ме дразнят и аз ще ги дразня...Има си закон .. сега по ясно да ти кажа..
                            Някой 20 годишен младеж така може да те овършее както се пениш пред вратата му ,че ще те е срам да се погледнеш 2 месеца в огледалото..
                            Просто решение: някой нарушава закона.. викаш полиция и хората си вършат работа.. понеже нали се сещаш не си господ да решаваш дали той нарушава нещо... Както писах има психари на които им пречи това ,че съседа му не спи вечер и се чува скърцане на стол,душа в банята ,казанчето на тоалетната и т.н. .
                            Е аз какво да направя ,че 4 години съм работил нощно време.. от 21 часа до 3 4 5 .. и като се прибера нормално .. влизам къпя се .. нещо хапвам говоря с някой и иии нормално чува се .. като искаш да не се чува.. Къща някъде в къра и там вече само птиците и горските животни ще ти пречат.
                            Но аз да ти шумя и ти да ми правиш сечено .. бате смятай станали сме на кълбо докато само си помислиш ,че може да ми държиш тон какъвто не си държал на жена си
                            Нищо лично нямам към някой тук просто опитах тип Бойко Борисов (с прости думи и даване на пример ) да обясня защо като ти пречи съседа е по-добре да се замислиш реално пречи ли ти шума или нещо друго и ако има за какво да се обадиш на 112 да сигнализираш ,да се свържиш със домоуправителя и да решите спора..
                            Е кво по-добре е от това да си бит.. че както е модерно може и е*ан :Д ..
                            Лелееее големи простутии ама си е така

ай наздраве и от мене

мързеше ме да пиша толкова подробно ама точно това щях да пиша и аз
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Интересна работа, цялата тема изчетох(почти всяко мнение) и като гледам наистина по-скоро проблема е НЕ само шума, ами и самите хора. Все пак не мога да кажа кой прав и кой крив, щом не е на моята глава. Наистина си е дразнещо като чуваш как комшията над тебе се разхожда или пък да чуваш как другия си пуска водата в кенефа точно зад главата ти като спиш, но това не е предпоставка за нищо. С такива шумове се свиква.
                              Понеже някой ще каже, че не се свиква, искам да споделя, че за първи път заживях в блок когато дойдох да уча в Пловдив(в Добрич си живеех в къща). Първата година беше голям кошмар и всеки шум ме дразнеше, ама после се свиква.
                              Имах и аз проблема с купоните от съседите. Ако бяха примерно в Събота или Петък нямаше ама изобщо да ми пречи, щях да ги разбирам до някъде. Проблема обаче беше, че се събираха обикновено вторник, сряда и четвъртък... Е това какво е според вас? Представете си само, сутринта в 8 да сте на изпит т.е. да се налага да станете в 6 и до 4 да ви дънят яко хаус на главата... При все, че се събираха в стаята на гърба на моята... След неколкократни разговори нещата се поукротиха и се надявам и за напред да е добре. А и още повече, че това не са наематели които можеш да изгониш, а си е тяхно...
                              Та идеята ми като цяло е, че с нормални разговори явно се получават нещата горе долу. Не че не се събират примерно, но поне музиката е в рамките на нормалното и го няма пищенето и викането в 2-3 през нощта... Мисля, че и 2 пъти са им викали полиция. Явно това си е спасението, с разправии и караници - до никъде не се стига. Както казаха няколко колеги по-нагоре, ако някой дойде и почне да ми вдига скандали вместо да ме помоли очтиво, може да си тръгне по стълбите на кълбета...
                              Last edited by търтей; d.m.y г., 18:41.

Comment

мМмм то за тва България е на тва дередже ... те ме дразнят и аз ще ги дразня...Има си закон .. сега по ясно да ти кажа..
                                Някой 20 годишен младеж така може да те овършее както се пениш пред вратата му ,че ще те е срам да се погледнеш 2 месеца в огледалото..
                                Просто решение: някой нарушава закона.. викаш полиция и хората си вършат работа.. понеже нали се сещаш не си господ да решаваш дали той нарушава нещо... Както писах има психари на които им пречи това ,че съседа му не спи вечер и се чува скърцане на стол,душа в банята ,казанчето на тоалетната и т.н. .
                                Е аз какво да направя ,че 4 години съм работил нощно време.. от 21 часа до 3 4 5 .. и като се прибера нормално .. влизам къпя се .. нещо хапвам говоря с някой и иии нормално чува се .. като искаш да не се чува.. Къща някъде в къра и там вече само птиците и горските животни ще ти пречат.
                                Но аз да ти шумя и ти да ми правиш сечено .. бате смятай станали сме на кълбо докато само си помислиш ,че може да ми държиш тон какъвто не си държал на жена си
                                Нищо лично нямам към някой тук просто опитах тип Бойко Борисов (с прости думи и даване на пример ) да обясня защо като ти пречи съседа е по-добре да се замислиш реално пречи ли ти шума или нещо друго и ако има за какво да се обадиш на 112 да сигнализираш ,да се свържиш със домоуправителя и да решите спора..
                                Е кво по-добре е от това да си бит.. че както е модерно може и е*ан :Д ..
                                Лелееее големи простутии ама си е така

ай наздраве и от мене
                                Колега не се мисля за най силния на света ,та да ме е срам да се погледна в огледалото , пък и никога не ми е било да стана на кълбета с някой който не разбира от дума , пък ако ще и аз да съм набитият.
                                Ако сте чели внимателно какво съм написал щяхте да ме разберете.Казах че първо съм го предупредил съвсем учтиво , и той не е разбрал от дума.Прави се купон викаш полиция , идва полицията купона спира и след 30-40мин. пак почва ти пак викаш полиция и същото се повтаря , 6-7 месечното дете реве съня ти е отишъл на кино , в 5.30 трябва да ставаш за работа а вече е около 3ч..Ти какво би направил а.

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                                Покрива не е протичал никога...а за асансиора, ми ще качваме стълби за здраве
                                Оооооооооооо и нашия не течеше , просто не му е дошло времето още , а може и да е по-добре направен.
                                Пък купона да не работи асансиора , а ти да си с сумати багаш и дете и детска количка.Щото това ми се случи един път и не фасофе ми цели стекове цегари излизаха из отзаде.

Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщение
                                не си прав- има някой блокове, които не знам как са правени, но адски се чува всичко. в моя блок постоянно чувам телевизора на тези отгоре, слона-лапе постоянно подскача... супер дразнещо е. след 22 часа и да е тихо, достатъчно е само да си легнеш и отгоре някой един път да скочи по пода/при някой си е нормално ходене това/ и ти да се събудиш и нервираш. разбран човек съм, а и гледам да съм културен, защото повечето хора в кооперацията ми са такива. никога за 5 год не съм правил купон със силна музика след 22 часа и никога никой не ми е казвал, че му преча. като живееш в блок и искаш д асе съобразяват с теб, съобразявай се и ти. моя проблем се реши след като 2 пъти ходих да се разправям и файда йок, викнах полиция. от тогава слона-дете може и да се е научил да лети, факт е, че не съм имал проблем.
                                Моето лапе след 22.00 вече спи , трябва да имаме гости ,за да не си е легнала но когато имаме гости е по-тиха от всеки друг път.
                                Сега от двата съседни апартамента чувам телевизорите толкова ясно ,че мога моя да го пусна без говор и всичко чевам.Имах предвид с това , че комшията се оплаква не от нещо друго , а от завист не от нещо друго.

Comment

Working...
                                X