Известие

Collapse
No announcement yet.

Време за прогнози

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Време за прогнози

почивката за радост свършва. Кой ще го бъде, Мишо за 8 или Себчо за 7 път.

Колкото и да сам фен на Шумахер и да знам, че е велик пилот невярвам да успее да вземе 8-ма титла. Много, много по-вероятно е Люб да прибере поредната титла, а пак за няш късмет ще го видим и в БГ
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
    sigpic
    http://vbox7.com/play:884c5234
    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

и аз мисля, че Себастиян Льоб ще вземе 7 титла, но ако съм свободен когато е състезанието в България, ще гледам да отида.
      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Миналата година пуснах тая тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32890
        с такава цел, но нямаше развитие.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Алонсо......нещо добре почва сезона за нас, чини ми се че ще мачкаме......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Льоб е симпатично франсе, Мишо пък е гадна шваба , каквото направят, единствено се надявам сезона във Ф1 и рали шампионата да е интересен.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Как се обърнаха нещата... преди няколко сезона всички фенове на "скудерията" се надявахме Шумахер да вземе 8 титла именно срещу Алонсо. Кой да преположи как ще се развият нещата няколко сезона по-късно. Аз лично много харесвам Шуми и съм викал доста за него докато беше във Ферари... а сега... смесени чуства... Шуми - макларън, пък Алонсо във Ферари... Хем ми се ще Шуми да е шампион, хем съм фен на Ферари....
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:09.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Аз съм за Маса.Няма да съм много нещастен и Алонсо да е шампион.Важно е Ферари да са с титла отново.
                  Формулата в последно време ми прилича на турски сериял - много драма, много нещо.
                  Хабсолютно на същото мнение съм и аз

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                  Шуми - макларън,
                  А бе не е в Макларън,ама смесените чувства си остават
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V
                  2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

За мен Шуми и пак Шуми шампион.За някой е стар и до тук с титлата,но за мен той притежава един много красив,стилен и сигурен стил на пилотиране.
                    Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

не знам да ли съм единственият, но от Формула 1 съм за Макларън и Хамилтън. Но иначе се надявам Маса да успее да се бори за титлата, пък и ако може да я спечели.
                      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                        не знам да ли съм единственият, но от Формула 1 съм за Макларън и Хамилтън.
                        Не си единствения, със сигурност има още двама трима......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Бърни-то каза в едно интервю...тази година съм за Себастиън Фетел а щом той е за някой значи той ще е шампион или поне корупцията във формула едно го показва през годините... с този таван на бюджета ще има много интересни моменти...БЕЗ ЧОХЪЛИ и с ПЪЛНИ РЕЗЕРВОАРИ....ЕДИНЧНИ ДИФУЗИОРИ нещата ще са повече от интересни...

освен това РЕД БУЛ РЕНО за 3та поредна година ще карат със стария мотор на рено и като се има впредвит факта че миналия сезон Фетел дишаше във врата на Бътън...и това кеото чух в интервюто на Бърни Екълстън и факта че съм фен на ред бул от както гледам формула 1 това ще да е ШАМПИНА !!!

И да не забравяме че ЛОТУС готвели некфи изненади...
                          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                          Nissan Qashqai 2,0 140hp
                          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение

И да не забравяме че ЛОТУС готвели некфи изненади...
                            Изненада ще е ако въобще успеят да вземат точки
                            2011 Giulietta MA-ex
                            1995 155 1.8 TS 8V
                            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Бат Бърни толкова умело е създал тоя цирк, и толкова умело подължа една илюзия около него, и какви пари върти просто шапка му свалям.....

Comment

Working...
                              X