почивката за радост свършва. Кой ще го бъде, Мишо за 8 или Себчо за 7 път.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Време за прогнози
Collapse
X
-
Колкото и да сам фен на Шумахер и да знам, че е велик пилот невярвам да успее да вземе 8-ма титла. Много, много по-вероятно е Люб да прибере поредната титла, а пак за няш късмет ще го видим и в БГAlfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
-
Миналата година пуснах тая тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32890
с такава цел, но нямаше развитие.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Алонсо......нещо добре почва сезона за нас, чини ми се че ще мачкаме......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Как се обърнаха нещата... преди няколко сезона всички фенове на "скудерията" се надявахме Шумахер да вземе 8 титла именно срещу Алонсо. Кой да преположи как ще се развият нещата няколко сезона по-късно. Аз лично много харесвам Шуми и съм викал доста за него докато беше във Ферари... а сега... смесени чуства... Шуми - макларън, пък Алонсо във Ферари... Хем ми се ще Шуми да е шампион, хем съм фен на Ферари....
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАз съм за Маса.Няма да съм много нещастен и Алонсо да е шампион.Важно е Ферари да са с титла отново.
Формулата в последно време ми прилича на турски сериял - много драма, много нещо.
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:02 ----------
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеШуми - макларън,2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениене знам да ли съм единственият, но от Формула 1 съм за Макларън и Хамилтън."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Бърни-то каза в едно интервю...тази година съм за Себастиън Фетел а щом той е за някой значи той ще е шампион или поне корупцията във формула едно го показва през годините... с този таван на бюджета ще има много интересни моменти...БЕЗ ЧОХЪЛИ и с ПЪЛНИ РЕЗЕРВОАРИ....ЕДИНЧНИ ДИФУЗИОРИ нещата ще са повече от интересни...
освен това РЕД БУЛ РЕНО за 3та поредна година ще карат със стария мотор на рено и като се има впредвит факта че миналия сезон Фетел дишаше във врата на Бътън...и това кеото чух в интервюто на Бърни Екълстън и факта че съм фен на ред бул от както гледам формула 1 това ще да е ШАМПИНА !!!
И да не забравяме че ЛОТУС готвели некфи изненади...ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
И да не забравяме че ЛОТУС готвели некфи изненади...2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Бат Бърни толкова умело е създал тоя цирк, и толкова умело подължа една илюзия около него, и какви пари върти просто шапка му свалям....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment