Известие

Collapse
No announcement yet.

Потрошиха ми колицата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До сега са ме удряли веднъж ,но беше много арно.Бях с опел кадет, спирам на стоп пред мене едно пежо 405 с една кака вътре и гледам пежото нещо на пред на заад ,като на люлка , мина ми през акъла да оставя 2-3м дистанция от пежото.Бях спрял ,така че имаше место за паркиране между нас.Пишман станах да оставя толко место , онаяти ми кака вместо на пред като тръгна на задна ама с много мръсна газ , само успях да натисна спирачки , че от зад пък имаше един който ми беше на бронята ,та да не стане сандвич.Е такова нещо нема на пежото само му остана боя по бронята а опеле половината предница падна , ма каката излезе пекана и плати всичко в кеш без да ме занимава с кат и тн...

До сега за 10г. съм зажулвал един голф 3-ка по бронята ама много леко,зада избегна катастрофа.Намерих собственика , че колата беше паркирана и му предложих да си платя , ама той отказа щот съм бил честен
    аз па са налепих от кев на вечерта.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Не се ядосвай, колега! Случва се всичко, вече ще си направиш каско и ще гледаш по-внимателно за такива шофьори! Аз също като теб пострадах от такъв, но малко по-тежко...на цариградско ме удариха отзад със доста висока скорост - оказаха се шестима цигани в дърт мерцедес със Пазарджишка регистрация - пред мен имаше катастрофа и трябваше рязко да спра (колата която карах е Grande Punto със пълен набор системи за сигурност и спирам адски здраво) но този зад мен надали имаше въобще и ABS...сега при всяко спиране гледам в огледалото, и следя каското да не изтече с нито един ден!
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
        Не се ядосвай, колега! Случва се всичко, вече ще си направиш каско и ще гледаш по-внимателно за такива шофьори! Аз също като теб пострадах от такъв, но малко по-тежко...на цариградско ме удариха отзад със доста висока скорост - оказаха се шестима цигани в дърт мерцедес със Пазарджишка регистрация - пред мен имаше катастрофа и трябваше рязко да спра (колата която карах е Grande Punto със пълен набор системи за сигурност и спирам адски здраво) но този зад мен надали имаше въобще и ABS...сега при всяко спиране гледам в огледалото, и следя каското да не изтече с нито един ден!
        Пред пешеходната пътека с хора на нея няма никаква файда,че виждаш кой се нахаква в теб.Няма как да подскоча нагоре.За каското колата трябва да е в добър вид,иначе оценката е ниска.За съжаление вече втори път попадам на някой идиот,тъкмо когато съм стегнал колата и ме връщат на долна мъртва точка.Дано като я оправя и от тая простотия да стигна до застрахователя преди да се намери поредния олигофрен,да не дава Господ.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Вчера около 18 часа един габровски идиот с опел астра изтървал спирачката и бам в моята колица на кръстовище Сливница и Христо Ботев да кажа че беше с очила дъна от шампонско.Спрях да не мина на червено имаше идиота зад мен достатъчно дистанция да спре ама нали мокро и дъж вали и ми вика изтървах спирачките.Поместиме 1,2 метра слизам и си мисля дали е много или не смачкана и като гледам бронята с дупка колкото една ябълка,багажника на половина отворен дръпнах жилото и се отвори но не се затвори заден ляв калник се изтумби съсипая тоя кретен сега без кола.Катаджийте идват след час проба за алкохол 0.00 на двама ни викат вие си попълнете протоколите и със здраве.Утре понеделнишки ме чака изръсване с 360 кинта за да изплатя каското, за да може застрахователя да плати на мен или на оторезиран сервиз да поправят колата.можеби трябваше да мина на червено и на дясно.
          Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

гражданската на другия трябва да ти плати ремонта, след като той е виновен
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

За посещенията отзад мога книга да напиша. Много дебела. Колега щом имаш виновен с гражданска не е нужно да си плащаш каското освен ако не си в някаква странна компания
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Абсолютно си прав.
                Вече се замислям,дали да не прасна един як теглич отзад.Вярно,че е страшно грозно на нашите коли,но от друга страна,бас ловя,че ще ме виждат от далече.На стария котор теглича всички го заобикаляха на почетна дистанция.
                Или направо един железен прът да стърчи зад бронята, имаше такива лади едно време, пръта замесваше бронята, абе друго си е железото
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                  За посещенията отзад мога книга да напиша. Много дебела. Колега щом имаш виновен с гражданска не е нужно да си плащаш каското освен ако не си в някаква странна компания
                  Не знам за какво казваш.Може би за плащанията с фактура но те не ме кефат поради простата причина че уредени сметки няма,все някой някому има да дава и за тва решавам да си платя вноските и курсгига.
                  Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Working...
                  X