До сега са ме удряли веднъж ,но беше много арно.Бях с опел кадет, спирам на стоп пред мене едно пежо 405 с една кака вътре и гледам пежото нещо на пред на заад ,като на люлка , мина ми през акъла да оставя 2-3м дистанция от пежото.Бях спрял ,така че имаше место за паркиране между нас.Пишман станах да оставя толко место , онаяти ми кака вместо на пред като тръгна на задна ама с много мръсна газ , само успях да натисна спирачки , че от зад пък имаше един който ми беше на бронята ,та да не стане сандвич.Е такова нещо нема на пежото само му остана боя по бронята а опеле половината предница падна , ма каката излезе пекана и плати всичко в кеш без да ме занимава с кат и тн...
До сега за 10г. съм зажулвал един голф 3-ка по бронята ама много леко,зада избегна катастрофа.Намерих собственика , че колата беше паркирана и му предложих да си платя , ама той отказа щот съм бил честен
аз па са налепих от кев на вечерта.
До сега за 10г. съм зажулвал един голф 3-ка по бронята ама много леко,зада избегна катастрофа.Намерих собственика , че колата беше паркирана и му предложих да си платя , ама той отказа щот съм бил честен

аз па са налепих от кев на вечерта.
Comment