Известие

Collapse
No announcement yet.

Конфискуваха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Малко извън темата, но е детински лесно да се смени номера на рамата на 156 - с тънък флексов диск, средно добър заварчик и бояджия и в Торино не моат се усети.......
    Гледат ги на ренген , там всичко се вижда.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

На ренген може и да се види, но до сега все с крушка от 12в са ми ги гледали......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Да но ако има нещо съмнително дори и съвсем малко да е , те пращат на комисия.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          А каква е колата?

лада - 2103 колеги какво мислите за нашите закони и органите на реда а?
          искам да споделя и аз малко мъка в този ред на нещата!
          когато ми гръмна мотора на колата бяхме с колегата ma7e4ko и се забахлявахем за мое нещастие трябваше да се върнем бутайки колата, и за още по голямо мое нещастие ми падна акумулатора и имах супер слаби аварийни светлини и на по път за вкъщи ни срещна полицейки патрул, който вместо да помогне реши да ми напише акт за без светлини!!!!!!!!!!!
          как мислите дали полицаите не са най долните тъпи копелета на света а?
          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

колега на един познат така му зеха колата,и казаха че тази кола била крадена и продавана 3 пъти преди да стигне до него,и всички собственици си я търсят(колата му е зеха преди 4 години и още нищо нее чл за нея просто е забрави) за жалост
            alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
            145 1.6 16v TS 99
            166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

Пич, с какво ти иззеха колата, какъв документ? На планката имаше ли номер. Щото ако е имало значи не е читава работата. Ако под планката номерът е същият като в талона, след рентгена си я взимаш. В Пловдив тези експертизи стават за най-много две седмици, но имали пренабиване на номерата- забрави я.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Пич, с какво ти иззеха колата, какъв документ? На планката имаше ли номер. Щото ако е имало значи не е читава работата. Ако под планката номерът е същият като в талона, след рентгена си я взимаш. В Пловдив тези експертизи стават за най-много две седмици, но имали пренабиване на номерата- забрави я.
                Не вярвам да има пренабиване, иначе ако има наистина я отписвам тотал...ами не на планката няма номер обаче под нея предполагам си е истинския...планката е много ламерско изпълнение хваната на 2 рапидки....о екстра ако е до 2 седмици супер

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

бисере, а сигурен ли си, че това е единствената причина за конфискуването
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    бисере, а сигурен ли си, че това е единствената причина за конфискуването
                    Да.Значи карах колата с различен преден номер щото предния беше откраднат...та като ме хванаха казаха така, тя колата си има талони сичко няма смисъл да я прибираме на нас не ни трябва, при което ме качиха в нивата и ме откараха в 6-то...от там дочух куките да си говорят че след това като решили да видят номера на рамата тая планка пречи и не могат да я идентифицират и я прибраха....

Моля без въпроси от сорта, как може да карам кола с различен преден номер и тн...
                    Въпроса е че не номера е причината за конфискуването на автомобила.

Comment

не ми е ясно, защо ралайваш кучетата....нещо не ти е чиста работата....ти си знаеш, но ако и полицията знае нещо...ще те резнат!
                      това с различни номера е по лошо, отколкото да караш без номера.
                      п.п. дребните риби опират пешкира
                      ...някой казваше първо направи един милион и след това се прави на интересен!....но докато правиш първият милион, трябва много да внимаваш
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                        Моля без въпроси от сорта, как може да карам кола с различен преден номер и тн...
                        Бе то да беше нещо, което да може да се обясни да питаме... ама то в тоя случай няма смисъл. Ти наистина без номера да я беше карал и с черна маска да беше седнал вътре, по-добре щеше да направиш... пак нямаше да е толкова съмнително
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          не ми е ясно, защо ралайваш кучетата....нещо не ти е чиста работата....ти си знаеш, но ако и полицията знае нещо...ще те резнат!
                          това с различни номера е по лошо, отколкото да караш без номера.
                          п.п. дребните риби опират пешкира
                          ...някой казваше първо направи един милион и след това се прави на интересен!....но докато правиш първият милион, трябва много да внимаваш
                          Та те си знаят за номерата

Comment

След удар на колата на баща ми са му сменили една ламарина над подкалника,в/у която е бил номера на рамата при смяната на регистрационните номера преди няколко години в КАТ му направиха проблем и не искаха да му я пререгистрират.След като се посъветва му казаха да каже,причината за смяната на въпростната част т.е. кажи в КАТ или подай някаква декларация,че след ремонт въпросната част е била СМЕНЕНА с друга от морга.
                            Un Amore Grande!
                            Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
                            Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
                            http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Първоначално публикувано от bokota Покажи съобщение
                              След удар на колата на баща ми са му сменили една ламарина над подкалника,в/у която е бил номера на рамата при смяната на регистрационните номера преди няколко години в КАТ му направиха проблем и не искаха да му я пререгистрират.След като се посъветва му казаха да каже,причината за смяната на въпростната част т.е. кажи в КАТ или подай някаква декларация,че след ремонт въпросната част е била СМЕНЕНА с друга от морга.
                              Те ме питаха вече, казах че не съм извършвал ремонти там.А тя колата не се води и на мое име, ако се окаже крадена не искам Аз да бера пешкира...предишните собственници да се оправят ако е крадена..

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                                Да.Значи карах колата с различен преден номер щото предния беше откраднат...та като ме хванаха казаха така, тя колата си има талони сичко няма смисъл да я прибираме на нас не ни трябва, при което ме качиха в нивата и ме откараха в 6-то...от там дочух куките да си говорят че след това като решили да видят номера на рамата тая планка пречи и не могат да я идентифицират и я прибраха....

Въпроса е че не номера е причината за конфискуването на автомобила.
                                Леко си се отървал. Познат, занимаващ се с рекламни материали му пада номера някъде.И има спешна среща на сутринта в София. Веднага си прави един номер размер всичко точно сложен в рамка за номер, и на средата на Ботевградско го спира Лада излизат от вътре ''101'' (бързаците) и на земята,после в районното и после на разпит. Като обяснил му казали: Момче, за една глупост какво можеше да стане.... Поздрави и дано се оправвят нещата да си вземеш колицата по-скоро.
                                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                                X