Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги дайте файла на стикера за задното стъкло
Collapse
X
-
"Cuore Sportivo"
Колеги, за да не пускам нова тема ще пиша тук. Търся файла на надписа "Cuore Sportivo" - искам да си направя лепенка за стъклото. Ако някой колега го има, ще съм му много благодарен да ми го прати!Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеКолеги, за да не пускам нова тема ще пиша тук. Търся файла на надписа "Cuore Sportivo" - искам да си направя лепенка за стъклото. Ако някой колега го има, ще съм му много благодарен да ми го прати!Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеДайте по един мейл, че не мога да ги прикача тук.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Добре де, каква е драмата да си свалите от някъде шрифта с който е написано (съвсем изненадващо, името му е "Alfa Romeo") и който ще ви прави стикер да го ползва..?
ПС: ако правите червени стикери с надпис "cuore sportivo", искам и аз два броя
edit: а най-вероятно го има и в доста по-фин и точен вариант ако се поразтърси човек...Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 22:24.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеДобре де, каква е драмата да си свалите от някъде шрифта с който е написано (съвсем изненадващо, името му е "Alfa Romeo") и който ще ви прави стикер да го ползва..?
ПС: ако правите червени стикери с надпис "cuore sportivo", искам и аз два броя
edit: ето го, а най-вероятно го има и в доста по-фин и точен вариант ако се поразтърси човек...
)))
Шрифта по принцип е платен но може и да го намерш измежду алфисти в пълния му вид
Cuore Sportivo.pdfLast edited by fiore; d.m.y г., 17:55.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Във всяка рекламна агенция могат да ти ги направят колега. Аз даже вчера правих един за един колега от форума.Излиза от порядъка на 3-6лв. зависи къде го правиш и размера на стикера. П.С. ако някой иска и други стикери, примерно с четирилистната детелинка на QV или Cuore Sportivo а и много други на алфа ромео нека ми пише на Л.С. и ще ги пратя
Поздрави на всички.
Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
ex. Fiat Stilo 1.6 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщениеКолеги, къде могат да ми направят стикери за колата - намерих си надписите в интернет, които искам, но къде могат да ми ги изработят.
http://teniski.eu/?id=contact145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Най тънко...."Ваклинатор"...му е ника...влез в раздел 155...и си ти... ще го откриеш...и да пиете едно за мене))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment