Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги дайте файла на стикера за задното стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги дайте файла на стикера за задното стъкло

Колеги дайте линк или ми пратете файла на стикера за задно стъко "club alfa romeo bulgaria" на corel draw. Ще поръчам 10-ина бройки и по 3лв ще ги раздам на който иска.

Ако ще го пращате на поща: cassillas@abv.bg
    Attached Files

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Заповядай, колега!
    Attached Files
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ако го направиш кармъзъ, стабилноста на задницата значително се увеличава.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
        Заповядай, колега!
        Благодаря колега!

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Ако го направиш кармъзъ, стабилноста на задницата значително се увеличава.....
        Аз имам вече не виждаш ли на снимките? Ама за един прятел който много иска и гледам да го уредя

Comment

Направи го само букви и да се залепят отвътре на стъклото, ние си правихме такива преди, стана супер. Размера за задния прозорец беше 60см, а на задните врати 25см. Горе долу това са оптималните решения, и стои много добре. Ако искаш мога и снимки да ти направя утре.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

С транспортно фолио да се направи демек, става хубаво както казва колегата от горния пост!
            По изчистено е и се запазва за по-дълго, и сеправи с огледално изписване на буквите ако е отвътре!
            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:59.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              Направи го само букви и да се залепят отвътре на стъклото, ние си правихме такива преди, стана супер. Размера за задния прозорец беше 60см, а на задните врати 25см. Горе долу това са оптималните решения, и стои много добре. Ако искаш мога и снимки да ти направя утре.
              При мен е отвънка и повече от година и половина не е мръднал, а и по-лесно се слага. Ама ако не ти е проблем щракни снимчици барем ме вдъхновиш

Comment

Утре ги имаш снимките...
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  С транспортно фолио да се направи демек, става хубаво както казва колегата от горния пост!
                  По изчистено е и се запазва за по-дълго, и сеправи с огледално изписване на буквите ако е отвътре!
                  Колега транспортното фолио е друга лига То служи за други неща

Comment

Е как бе, лепенка като се направи върху транспортно фолио, и като залепиш и като започнеш да отлепяш остават само буквите. Така го нарече пича от рекламаната агенция, в която си правя ваденките!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Е как бе, лепенка като се направи върху транспортно фолио, и като залепиш и като започнеш да отлепяш остават само буквите. Така го нарече пича от рекламаната агенция, в която си правя ваденките!
                      То е за това.Тука вече съм съгласен.В горният ти пост си помислих,че режеш от транспортно

Comment

И аз искам такъв стикер мн мн кажете и аз как да се сдобия

Comment

Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщение
                          И аз искам такъв стикер мн мн кажете и аз как да се сдобия
                          Имаш лс.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Ето обещаните снимки... , задния е 60/7-8 см, а страничните са по 25/3см
                            Attached Files
                            Last edited by mirchozo; d.m.y г., 17:12.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Ето обещаните снимки... , задния е 60/7-8 см, а страничните са по 25/3см
                              Страничните ме интересуваха, задното е ясно. Ама още не съм стигнал да ги поръчам

Comment

Working...
                              X