If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги , как мога и аз да се сдобия с такъв стикер за задното стъкло ? Ако някой има налични или ще поръчва - бройте ме и мен . Естествено , каквото струва ще си платя
Аз стикер си имам, но от чисто любопитство да ви попитам. От къде ги намирате тия фирми, които се навиват да ви печатат единични бройки без да ви излезнат златни тия стикери?
Колеги , как мога и аз да се сдобия с такъв стикер за задното стъкло ? Ако някой има налични или ще поръчва - бройте ме и мен . Естествено , каквото струва ще си платя
Налични за сега няма ще ги поръчвам, но като ги поръчам ще ти пиша.
Аз стикер си имам, но от чисто любопитство да ви попитам. От къде ги намирате тия фирми, които се навиват да ви печатат единични бройки без да ви излезнат златни тия стикери?
Братовчет ми работи в рекламана агенция и на практика ще си платя само материали
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Всяка малка рекламна агенция ще ти го отпечата или изреже на плотера без проблеми. Докато бях в Сливен си направих една детелина отидох в най-близката агенция (досрамя ме все пак само за два стикера, затова разположих 10 на един А3) и за 8 кинта ги взех на следващия ден.
Преди време правих едно стикерче, на транспортно филио, с огледален образ, с доста качествени материали (такива са ми на спирачните апарати, подложени на какво ли не и не са мръднали вече над 6 месеца). Лепеше се отвътре, защото така го посках и струваше по памет 8 лв! 60 см дължината!
Преди време правих едно стикерче, на транспортно филио, с огледален образ, с доста качествени материали (такива са ми на спирачните апарати, подложени на какво ли не и не са мръднали вече над 6 месеца). Лепеше се отвътре, защото така го посках и струваше по памет 8 лв! 60 см дължината!
Пробвай да направиш ценова разбивка - материали Х лева, труд У лева, амортизация на машината Й лева и някакъв процент печалба и да видим от кое са спестили, особено пък за единична бройка
Колега нещо грешно си ме разбрал, просто споделям какво съм направил, какъв материал, и колко е струвало. Казах, че съм доволен от стикера, не обратното !
Няма как да е готин ли?! И защо отново ще попитам, с транспортното голио остават само буквите, издържа материала на висока температура, визирам стикерите на спирачните ми апарати, стой прекрасно, от вътрешната страна е, за мен е прекрасен, стой страхотно, и си е доста качествен. А и при вас в Софето, една цялостна мивка струва 15-20 лв, в Рс е 4лв. Кафе + кола в Сф е 6-7лева, в Рс най-скъпото за което се сещам е 3лв. Мисля си, че и със стикерите е подобна историята!
Колега нещо грешно си ме разбрал, просто споделям какво съм направил, какъв материал, и колко е струвало. Казах, че съм доволен от стикера, не обратното !
Да бе, лошо няма. Просто се опитвам да покажа, че тоя стикер няма как да е готин. Пък ти, че си доволен е отделна тема.
Хаха, 8лв..., аз дадох 3лв за големия и 2-та малките, и съм доволен. Колкото изкара в крайна сметка за 3лв толкоз, пък и малкия така или иначе след 1г ще ги изчовърка от задните врати.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Пробвай да направиш ценова разбивка - материали Х лева, труд У лева, амортизация на машината Й лева и някакъв процент печалба и да видим от кое са спестили, особено пък за единична бройка
Според теб каква ще бъде цената на единична бройка А3 от подходящо фолио с подходящ печат?
Comment