Днеска четах в едни сайтове за различни препарати (windscreen polish общо казано) които премахват драскотини по стъклото. Някой пробвал ли е, да сподели какъв е ефекта ако има ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полиране на стъкло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеДнеска четах в едни сайтове за различни препарати (windscreen polish общо казано) които премахват драскотини по стъклото. Някой пробвал ли е, да сподели какъв е ефекта ако има ....156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИма и по лесен начин, на първата автомивка и с най- финния полиращ препарат и с машина. Мойте стъкла всичките са минали през полиране, стават като нови само, че не знам какъв препарат ползваха на автомивката.гледах един клип как с машинка и специален препарат става като ново обаче уж изтънявало стъклото, не знам си какво.. за това исках да разбера какви са отзивите ако някой е полирал сам и с какъв препарат
Comment
-
Възможно е да има значение колко сериозни и от какво са причинени пораженията. Има колега от форума, който се занимава професионално с това - питал съм го лично. При мен случая беше арка, получила се от лоша чистачка. Е, няма оправяне с каквато и да е паста и машина. Който му се занимава, нека си търка.
Линкче за мераклиите и успех156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеИма и по лесен начин, на първата автомивка и с най- финния полиращ препарат и с машина. Мойте стъкла всичките са минали през полиране, стават като нови само, че не знам какъв препарат ползваха на автомивката.Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеВъзможно е да има значение колко сериозни и от какво са причинени пораженията. Има колега от форума, който се занимава професионално с това - питал съм го лично. При мен случая беше арка, получила се от лоша чистачка. Е, няма оправяне с каквато и да е паста и машина. Който му се занимава, нека си търка.
Линкче за мераклиите и успех
Comment
-
Колега, не искам да те отчайвам, ама всичките описани методи за премахване на драскотини от стъкло, завършват по един и същи начин:
"If there is no significant difference, consider contacting a glass company to replace or rebuff the glass"156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
При мен проблема беше,че всички стъкла бяха на петна от някакъв киселинен дъжд, бяха ужастни и много упорити, полираха ги няколко часа,но май нямаха драскотини. Трябва да се пробва, според мен е възможно да се полират и дребни драскотини, а това с изтъняването на стъклата с препарат е невъзможно, трябва евентуално с паста с по големи абразивни частици да се обработи, но ако пробваш с такава директно матираш стъклото и вариянтите са два. Първи: сменяш стъклото. Втори: разказва ти се играта да търкаш. Ползва се полиращ препарат, а с него ще премахнеш евентуално много финни драскотини и то трудно. Ефекта след полиране е вероятно да не се набиват на очи драскотините и ще виждаш като с ново и чисто стъклоLast edited by Доко; d.m.y г., 22:05.
Comment
-
109 лв със смяната, китайско някакво, за което чух мн мн добри неща, и уж оригиналното 200лв. Моето след месец по каското ще го сменят, преди няколко се счупи леко от камъче, и го залепиха, няма проблеми, но ще го сменя с ново!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщениене се отказвай така лесно!трябва ти цериев окис полиршайба и бормашина. за по-плитки драскотини няма грешка! ако си от софия ще ти намеря церий. за шайба трябва да потърся от къде да се вземе
Comment
Comment