If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ОпАл, голф до 3-та серия!
Не съм бил нито в Перник, нито в Враца или Мездра, но това са коли нисък клас, и тяхната поддръжка е ефтина, за тея се сетих сега за опАл и голф до 3-та серия!
между другото не знам дали знаете, че за 2009 са реализирани 29 продажби на автомобили от марката Алфа Ромео ексклузивно не ами
нещастници, хубава марка с това, което вкарва хората в магазините, а те стоят и си клатят краката - някой трябва да им уволни целия отдел, който се занимава с реклама/маркетинг
Не забравяй, че нашите Алфи са до голяма степен едни преоблечени Фиатове, затова не се изказвай грубо за концерна-майка, че без него верно да сме станали фенове на изчезнала марка.
А стига сега Не знам това сериозно ли го каза или на шега, ама ако сериозно аз съм послдения, който ще се изкаже грубо за Фиат. И никъде е мнението което си цитирал не съм го правил, казах само че това са масови коли. "Масов" не е обидна квалификация, така че не ми слагайте думи в устата Нямам нищо против нито Фиат, нито пък против тойота или пежо, просто ги дадох като примери
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
реклама на Мазерати и Ферари аз лично не съм виждал .. мое и да има де .. не знам ... ама и Алфите са мнооого далече от споменатите екзотики ...
иначе ако се направи проучване за продадени автомобили втора ръка - вервайте ми Алфите особено 156 ще са на челните места
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment