2009
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какви коли купува българинът в последните години?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sestrata_na_tonov Покажи съобщениехайде сега да не се обиждаме на градове...тук може и да са ни малко алфите,ама пък какви алфи сааз не обиждам никого и не искам никой да се обижда
просто в тези градове характерната за хората там практичност ги кара да са фенове на Голф и Опел
нещо лошо тука?
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение2009156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕми ето типичен пример тези Шевролет и Дачия защо са купувани толкова много, защото ги правят таксита...Просто евтина кола и евтина поддръжка...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениео, вярвай ми - има
особено в щатите им се налага да рекламират стабилно
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеа бмв от враговете на полицията ! МУТРЕ !гахахахах
---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
в тези моменти ми липсва SFINKSGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеИнтересно ми е къде ги видя тези усилени реклами на Мазерати и особено на Ферари в САщ. Тези марки имат съвсем различна маркетингова политика и използват различни подходи. За сведение почти всички модели на Феррари са предварително разпродадени преди още да се появят на пазара и обикновено за желаещите има лист на чакащи.
а за предварителните продажби - нал' се сещаш, че не всеки дилър е "официален", т.е. за да има той каква кола да продаде, трябва първо да я купиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеимат и реклами и билборди, поне в САЩ - това, че живееш там и не си ги виждал не значи нищо
а за предварителните продажби - нал' се сещаш, че не всеки дилър е "официален", т.е. за да има той каква кола да продаде, трябва първо да я купи
Comment
Comment