Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви коли купува българинът в последните години?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

2009
    Last edited by cyberhill; d.m.y г., 11:57.

Comment

Първоначално публикувано от sestrata_na_tonov Покажи съобщение
      хайде сега да не се обиждаме на градове...тук може и да са ни малко алфите,ама пък какви алфи са
      ама вие са пък какво се засягате аз не обиждам никого и не искам никой да се обижда просто в тези градове характерната за хората там практичност ги кара да са фенове на Голф и Опел нещо лошо тука?
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
        2009
        Еми ето типичен пример тези Шевролет и Дачия защо са купувани толкова много, защото ги правят таксита...Просто евтина кола и евтина поддръжка...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Еми ето типичен пример тези Шевролет и Дачия защо са купувани толкова много, защото ги правят таксита...Просто евтина кола и евтина поддръжка...
          А Опел ги купуват от Полицията...
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

а бмв от враговете на полицията ! МУТРЕ ! гахахахах

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

в тези моменти ми липсва SFINKS
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              о, вярвай ми - има

особено в щатите им се налага да рекламират стабилно
              Интересно ми е къде ги видя тези усилени реклами на Мазерати и особено на Ферари в САщ. Тези марки имат съвсем различна маркетингова политика и използват различни подходи. За сведение почти всички модели на Феррари са предварително разпродадени преди още да се появят на пазара и обикновено за желаещите има лист на чакащи.

Comment

а бмв от враговете на полицията ! МУТРЕ ! гахахахах

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

в тези моменти ми липсва SFINKS
                Сега на мода сред тях е Ауди, БМВ и Мерцедес са на заден план
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Интересно ми е къде ги видя тези усилени реклами на Мазерати и особено на Ферари в САщ. Тези марки имат съвсем различна маркетингова политика и използват различни подходи. За сведение почти всички модели на Феррари са предварително разпродадени преди още да се появят на пазара и обикновено за желаещите има лист на чакащи.
                  имат и реклами и билборди, поне в САЩ - това, че живееш там и не си ги виждал не значи нищо

а за предварителните продажби - нал' се сещаш, че не всеки дилър е "официален", т.е. за да има той каква кола да продаде, трябва първо да я купи
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

a8 4.2 , на който на 20 000км се прави ремонт на ДВГ в Порше

Comment

имат и реклами и билборди, поне в САЩ - това, че живееш там и не си ги виждал не значи нищо

а за предварителните продажби - нал' се сещаш, че не всеки дилър е "официален", т.е. за да има той каква кола да продаде, трябва първо да я купи
                      Приказваш на изуст, Ферари и Мазерати нямат нито една телевизионна реклама нито пък билборд. В някои списания евентуално можеш да видиш реклама на Мазерати съвсем дискретно но не и на Ферари. Между другото аз живея на две пресечки от официалният дилър на Ферари за областта и не веднъж съм разговарял с тях. А това за предварителните продажби се отнася за официалните дилъри защото на неофициалните няма кой да им даде кола директно от завода. Мога още много данни да ти дам специално за Ферари ако искаш.

Comment

Working...
                      X