Колеги наскоро сестра ми се върна към родния ни край и останах да живея сам в София 
Таа търся съквартирант с когото да си лазим по нервите, че да ни е забавно

Хихи 
Таа апартамента се намира в Студ.град в хубав тих и спокоен район, даже има и въздух
Води се кв. Студ. град район Витоша
На 10мин пеш от УНСС и 15мин от ТУ и лесото
На 4мин пеш от спирките на автобусите в студ. град...
Търся си тих и спокоен съквартиран. Даже по-скоро съквартирантка. Без купони, алкохолици,без стотици хора които да се размотават из вкъщи и т.н. Приятно място човек да учи, да си почине след работа и т.н. Естествено всеки може да си покани приятели и т.н.. но нали както казах без диви купони и простоти... Също така държа на ЧИСТОТАТА.
Тааа след като изяснихме какъв да ми е съквариранта. Да дам малко инфо за апартамента.
10г. нова сграда, тухличка. Отопление и охлаждане на климатици. 2 самостоятелни стаи + баня, отделно тоалента, хубава кухня и голям коридор. Съответно предоставям едната стая за ползване.... Голяма е 3х4метра или нещо такова. Има легло 2 персона, голям гардероб, столове, маса, нощно шкафче, има още гардероби за дрехи и т.н. Към стаята има и тераса с размер 2х4метра... Стаята е с ламинат. Общите помещения са на теракот, както и банята и тоалетната... Кухнята е доста приятна...Голям хладилник, вградена печка, пералня, микровълнова и т.н... Апартамента е напълно обзаведен..Както казах до преди 1 седмица живеех със сестра ми
....Та на вас или ваши познати им трябва няколко чанти с дрехи и добро настроение
Има
си и телевизор в предлаганата стая....
Разходи:
До сега за 2ма души съм плащал:
Ток(топла вода и отопление): в най-големите студове 120лв./месец....
Лятото е 30-40лв.
И-нет 30лв. на месец,
Кабелна 25лв. месец.
Разходите естествено се делят на 2((зависи какво ще искате да ползвате))
Наема ви е 280лв./месечно.
Както казах си търся само сериозни и приятни хора

Ако имате добри познати или вие си търсите ми пишете
Или може и на тел: 0 888 578 021...
П.П Темата ми е един вид обява и незнаех къде да я пусна
, но все пак не купувам или продавам нещо, а си търся съквартирант
..тааа се надявам се да остане тук :P

Таа апартамента се намира в Студ.град в хубав тих и спокоен район, даже има и въздух

Търся си тих и спокоен съквартиран. Даже по-скоро съквартирантка. Без купони, алкохолици,без стотици хора които да се размотават из вкъщи и т.н. Приятно място човек да учи, да си почине след работа и т.н. Естествено всеки може да си покани приятели и т.н.. но нали както казах без диви купони и простоти... Също така държа на ЧИСТОТАТА.
Тааа след като изяснихме какъв да ми е съквариранта. Да дам малко инфо за апартамента.
10г. нова сграда, тухличка. Отопление и охлаждане на климатици. 2 самостоятелни стаи + баня, отделно тоалента, хубава кухня и голям коридор. Съответно предоставям едната стая за ползване.... Голяма е 3х4метра или нещо такова. Има легло 2 персона, голям гардероб, столове, маса, нощно шкафче, има още гардероби за дрехи и т.н. Към стаята има и тераса с размер 2х4метра... Стаята е с ламинат. Общите помещения са на теракот, както и банята и тоалетната... Кухнята е доста приятна...Голям хладилник, вградена печка, пералня, микровълнова и т.н... Апартамента е напълно обзаведен..Както казах до преди 1 седмица живеех със сестра ми

си и телевизор в предлаганата стая....
Разходи:
До сега за 2ма души съм плащал:
Ток(топла вода и отопление): в най-големите студове 120лв./месец....
Лятото е 30-40лв.
И-нет 30лв. на месец,
Кабелна 25лв. месец.
Разходите естествено се делят на 2((зависи какво ще искате да ползвате))

Наема ви е 280лв./месечно.
Както казах си търся само сериозни и приятни хора

Ако имате добри познати или вие си търсите ми пишете

Или може и на тел: 0 888 578 021...
П.П Темата ми е един вид обява и незнаех къде да я пусна

Comment