Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся съквартирант :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся съквартирант :)

Колеги наскоро сестра ми се върна към родния ни край и останах да живея сам в София Таа търся съквартирант с когото да си лазим по нервите, че да ни е забавно Хихи

Таа апартамента се намира в Студ.град в хубав тих и спокоен район, даже има и въздух Води се кв. Студ. град район Витоша На 10мин пеш от УНСС и 15мин от ТУ и лесото На 4мин пеш от спирките на автобусите в студ. град...

Търся си тих и спокоен съквартиран. Даже по-скоро съквартирантка. Без купони, алкохолици,без стотици хора които да се размотават из вкъщи и т.н. Приятно място човек да учи, да си почине след работа и т.н. Естествено всеки може да си покани приятели и т.н.. но нали както казах без диви купони и простоти... Също така държа на ЧИСТОТАТА.

Тааа след като изяснихме какъв да ми е съквариранта. Да дам малко инфо за апартамента.

10г. нова сграда, тухличка. Отопление и охлаждане на климатици. 2 самостоятелни стаи + баня, отделно тоалента, хубава кухня и голям коридор. Съответно предоставям едната стая за ползване.... Голяма е 3х4метра или нещо такова. Има легло 2 персона, голям гардероб, столове, маса, нощно шкафче, има още гардероби за дрехи и т.н. Към стаята има и тераса с размер 2х4метра... Стаята е с ламинат. Общите помещения са на теракот, както и банята и тоалетната... Кухнята е доста приятна...Голям хладилник, вградена печка, пералня, микровълнова и т.н... Апартамента е напълно обзаведен..Както казах до преди 1 седмица живеех със сестра ми ....Та на вас или ваши познати им трябва няколко чанти с дрехи и добро настроение Има
    си и телевизор в предлаганата стая....

Разходи:
    До сега за 2ма души съм плащал:
    Ток(топла вода и отопление): в най-големите студове 120лв./месец....
    Лятото е 30-40лв.
    И-нет 30лв. на месец,
    Кабелна 25лв. месец.
    Разходите естествено се делят на 2((зависи какво ще искате да ползвате))
    Наема ви е 280лв./месечно.

Както казах си търся само сериозни и приятни хора
    Ако имате добри познати или вие си търсите ми пишете
    Или може и на тел: 0 888 578 021...

П.П Темата ми е един вид обява и незнаех къде да я пусна, но все пак не купувам или продавам нещо, а си търся съквартирант..тааа се надявам се да остане тук :P
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:20.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Да може

Като стана въпрос за водачи да спомена че местата за паркиране са проблем знам че звучи малко нетипично за София ...Все пак в района се предлага платен паркинг 60лв. месечно, а има и гаражи по 90-100лв. на месец
    by RUBIG service

Comment

Аз съм на общежитие в Студентски, та ако се случи така, че нямам успех за да се класирам отново има реална опасност да ти звънна един телефон, но предполагам до тогава ще си намерил човек. Къде се намира апартамента? Ново строителство ли е?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Ами слава богу не е от най-новото строителство...Апартамента е тухла на 10-12г. и е в перфектно здраве

Мога да предложа и няколко буркана с трушии и мръвки, които получавам редовно от баба от село
        by RUBIG service

Comment

Следващия спамер в темата ще го банна за 10 дни. А ако не съм на кеф и за 20.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Венци,
            една идея - Направи обява и я разпечатай на хартия.
            Разлепи я на всички възможни места в университетите, столове, както и трудовите борси в квартала

Успех!
            sigpic

Comment

Не искам да я разлепям, защото не искам някакви случайни хора... За това пиша тук нали..Ако имате СИГУРНИ, коректни и чести познати, които си търсят хубаво място за живене да ми ги предложите Мога да изчакам докато си намеря, не съм на зор веднага..
              by RUBIG service

Comment

Приемат се и вариант за 2 ма човека. Тогава наема е лееекоо нагоре 320лв. и разходите ги делим на 3 Аз съм много икономичен от към разходи Навсякъде съм наслагал енергоспестяващи крушки
                by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  Приемат се и вариант за 2 ма човека. Тогава наема е лееекоо нагоре 320лв. и разходите ги делим на 3 Аз съм много икономичен от към разходи Навсякъде съм наслагал енергоспестяващи крушки
                  Сега остава да поставиш и изискване едната да е руса, другата черна........

Comment

Working...
                  X