Известие

Collapse
No announcement yet.

От 02.03 НЕ глобяват за невключени фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Айде палете ламБите по колите и газ към морето.

Вече сме ги запалили и сме си на морето

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

Вече сме ги запалили и сме си на морето
      Е вие сте си най- добре значи
      Lexus IS200

Comment

• И за да сме още по-добре - като идвате лятото на море, МОЛЯ, палете си фаровете още от София... В моят град, моето дете пресича някъде някоя улица - ще се радвам, ако ви види отдалеч...

Смятам да не участвам повече в този дебат, според мен се поизтърка, а и не виждам ефект от щракането по клавиатурите...

Благодаря за вниманието

Comment

• Специално в твоя град ще си пусна и халогените, пък може и аварийните и ще дойда не заради морето, защото във Варна е доста мръсничко.

Надявам се, че повечето колеги са разбрали за полезността и необходимостта от светещи денем фарове.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

...
            Докато стигнеме нивото- светлините да предодватяват ПТП-та ако знаете, колко хляб трябва да изядеме.. Но няма значение. Нека го направим отзад напред, както правиме всичко.

Никой не ти твърди, че светлините са единственото, което предотвратява ПТП.
            Естествено - има още много неща, които трябва да се променят във времето, ако искаме резултатът да е този от финала на предходното изречение.
            Но светлините са едно добро начало, което всеки от нас може да положи, без да се оправдава с кмета, премиера, президента, Господ, пътното, оня отсреща и пр., както и без да зависи от някого, извън себе си.
            Мигачите - също
            С какви очи искаме манталитетът на тоя отсреща да се променя, когато категорично отказваме да направим стъпка от своя страна?

Просто си питам - отговорите получих по-горе.

С всичко казано нямам ни най-малкото намерение да засегна когото и да било. Само да помоля да се замислим над въпроса: докога (по стар български обичай) ще чакаме някой да ни дава? Да ни оправи пътищата, дупките, законите, светофарите, мантинелите, климата, докато ние стоим със скръстени ръце?

Знам, знам.. "няма те да ми кажат какво да правя - аз съм наясно".
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• За пореден път отворихме Кутията на Пандора
              Моля, заключете темата
              И честит празник на всички
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Аз ше ви изложа една ситуация която ме спаси и мен и джигита срещу мен. Търново-Габрово .. има участъци с надолнище заобиколено с гъста гора в която е винаги тъмно. Сутрин минавам по въпросния път и има лек завои аз си карам винаги на фарове. От завоя излиза автобяс и и с движението си навлизам в тъмната част и очите ми не могат да свикнат абсолютно веднага от светло на тъмно и виждам само един фарове на Ауди А6 черно СЪС ЗАПАЛЕНИ СВЕТЛИНИ. Успях да го видя и да намаля и 3-мата да се разминем.Той че е олигофрен да изпреварва в тия условия е ясно... но аз с все фамилия щяхме да се изпотрепем. Поне джигита си беше пуснал фаровете и заради това сега пиша тук.... така че... пускайте си фаровете. Съседа зевзек все ме бъзика вие младите шофиори всичките карате с фарове целогодишно.. ...... ами щото помага бе чичо.Пък в една тема преди 1-2 години един колега разправя за някъв с ХЛОПЕЛ чист дизел дето викал кой щял да му плаща високия разход със запалените фарове. Контра винаги ще има от дървени философи но трябва-запазва живота ти и на околните.
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                  Аз ше ви изложа една ситуация която ме спаси и мен и джигита срещу мен. Търново-Габрово .. има участъци с надолнище заобиколено с гъста гора в която е винаги тъмно. Сутрин минавам по въпросния път и има лек завои аз си карам винаги на фарове. От завоя излиза автобяс и и с движението си навлизам в тъмната част и очите ми не могат да свикнат абсолютно веднага от светло на тъмно и виждам само един фарове на Ауди А6 черно СЪС ЗАПАЛЕНИ СВЕТЛИНИ. Успях да го видя и да намаля и 3-мата да се разминем.Той че е олигофрен да изпреварва в тия условия е ясно... но аз с все фамилия щяхме да се изпотрепем. Поне джигита си беше пуснал фаровете и заради това сега пиша тук.... така че... пускайте си фаровете. Съседа зевзек все ме бъзика вие младите шофиори всичките карате с фарове целогодишно.. ...... ами щото помага бе чичо.Пък в една тема преди 1-2 години един колега разправя за някъв с ХЛОПЕЛ чист дизел дето викал кой щял да му плаща високия разход със запалените фарове. Контра винаги ще има от дървени философи но трябва-запазва живота ти и на околните.
                  Де бре, не думай, как пък го позна, че е ауди, че и А6 си разбрал, че и черно било, а не тъмно синя перла примерно Така като го разказваш, явно си има достатъчно време да го огледаш и ситуацията не е била критична.
                  Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 23:28.
                  Lexus IS200

Comment

Де бре, не думай, как пък го позна, че е ауди, че и А6 си разбрал, че и черно било, а не тъмно синя перла примерно Така като го разказваш, явно си има достатъчно време да го огледаш и ситуацията не е била критична.
                    Що не вземеш да си пребоядисаш колата в маскировъчен цвят - като военните машини, за да бъде поне пълна картинката.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Що не вземеш да си пребоядисаш колата в маскировъчен цвят - като военните машини, за да бъде поне пълна картинката.
                      Щото струва повече от колата
                      Lexus IS200

Comment

И с този пост какво целиш? Да опровергаеш нещо..... че може би не се случвало това?
                        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                          И с този пост какво целиш? Да опровергаеш нещо..... че може би не се случвало това?
                          Нищо не целя... Просто ми е интересно как си запомнил такива подробности, при положение, че си се борил за живота си едва ли не
                          Lexus IS200

Comment

Working...
                          X